ΛεΝτέι – «Ενθουσιασμένος που θα παίξω για τον Ομπράντοβιτς»

ΛεΝτέι – «Ενθουσιασμένος που θα παίξω για τον Ομπράντοβιτς»

Ο Ζακ ΛεΝτέι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της Παρτίζαν δήλωσε ενθουσιασμένος που θα είναι μαζί με τον Ομπράντοβιτς.

Η Παρτιζάν αν και φέτος θα αγωνιστεί στο EuroCup έχει πραγματοποιήσει μεταγραφές επιπέδου Ευρωλίγκας.

Η αρχή έγινε από τον πάγκο της ομάδας με την έλευση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά ακολούθησαν και αρκετές σπουδαίες μεταγραφές σε παίκτες. Μεταξύ αυτών είναι ο Ζακ ΛεΝτέι, Κέβιν Πάντερ, Αλέν Σμάιλαγκιτς, Ρόντιονς Κούρουκς και άλλοι.

Ο Ζακ ΛεΝτέι αποτελεί σίγουρα την πιο ηχηρή μεταγραφή για φέτος της Παρτιζάν με τον Αμερικανό φόργουορντ να παραχωρεί δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Παρτιζάν, ενώ σχολίασε και την επικείμενη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπραντοβιτς.

Την περασμένη σεζόν στην Ευρωλίγκα ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού είχε κατά μέσο όρο 10 πόντους με 47% στα τρίποντα και 4.5 ριμπάουντ σε 25 λεπτά συμμετοχής σε 36 συνολικά εμφανίσεις με την Ολίμπια Μιλάνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζακ ΛεΝτέι στο επίσημο κανάλι της Παρτιζάν:

«Έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο παικτών και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω για τον κόουτς Ομπράντοβιτς και θα συνεργαστώ μαζί του».

«Έχουμε ιδιαίτερα υψηλούς και σημαντικούς στόχους, ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά με τους νέους συμπαίκτες μου προκειμένου να τους εκπληρώσουμε, είμαι γενικά πολύ ενθουσιασμένος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ