Ομπράντοβιτς – «Οφείλουμε να δουλεύουμε σκληρά»

Ομπράντοβιτς – «Οφείλουμε να δουλεύουμε σκληρά»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στον σερβικό Τύπο μίλησε για τους υψηλούς στόχους που έχει η ομάδα για την νέα χρονιά.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της Σερβίας και μίλησε για τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η Παρτιζάν.

Ακόμα τόνισε ότι ο κόσμος περιμένει πολλά από την ομάδα και έχουν δημιουργηθεί μεγάλες απαιτήσεις και προσδοκίες ενόψει της νέας χρονιάς.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στην προετοιμασία της ομάδας που προχωρά σε καλό επίπεδο και ότι με την έναρξη της χρονιάς η ομάδα θα είναι έτοιμη να διεκδικήσει τους στόχους της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον σερβικό Τύπο:

«Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί πριν από επτά μέρες. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσέγγιση των παικτών μου και την συμπεριφορά τους μέχρι στιγμής. Θα πρέπει να γνωριστούμε καλύτερα και αυτό θα συμβεί μέσα από τα φιλικά παιχνίδια. Θα δώσουμε δυνατά τεστ, κυρίως απέναντι σε ομάδες της Euroleague. Αυτά τα ματς θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε πού βρισκόμαστε και πού θα πρέπει να βελτιωθούμε».

«Όλοι μας γνωρίζουμε την πίεση που υπάρχει. Ξέρω πολύ καλά τι περιμένουν από εμάς. Πάντα θέλω να δίνουμε το μάξιμουμ. Θα δούμε μέχρι που θα φτάσουμε, όμως δεν πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε πεινασμένοι. Οφείλουμε να δουλεύουμε σκληρά. Πάντα υπάρχει η πίεση στον αθλητισμό, αλλά είμαι συνηθισμένοι, γιατί έχουμε ζήσει με αυτήν για χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ