Γιούντο – «Είμαι περήφανος που θα παίξω στην Μπολόνια»

Γιούντο – «Είμαι περήφανος που θα παίξω στην Μπολόνια»

Ο Έκπε Γιούντο μίλησε για την επιστροφή του στην Ευρώπη, αναφέροντας πως είναι περήφανος που θα αγωνιστεί στη Βίρτους Μπολόνια.

Ο Έκπε Γιούντο επέστρεψε στην Ευρώπη και από φέτος θα φορά τη φανέλα της Βίρτους Μπολόνια, έπειτα από το πέρασμα του από την Κίνα.

Ο Νιγηριανός σέντερ σε δηλώσεις του τόνισε ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εκείνον, ενώ ανέφερε πως ο Σέρχιο Σκαριόλο έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε να πει το «ναι».

Οι δηλώσεις του Έκπε Γιούντο:

«Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι στην Μπολόνια και πίσω στην Ευρώπη. Έπαιζα στην Κίνα τα τελευταία χρόνια και η περσινή σεζόν δεν ήταν και η καλύτερη μου, συνεπώς είναι κάτι σαν λύτρωση για μένα (η επιστροφή). Η ομάδα που έχουμε δημιουργήσει μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Είμαι έτοιμος για αυτή τη νέα εμπειρία και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον σύλλογο.

Επέλεξα τη Βίρτους εξαιτίας τους ρόστερ και του προπονητή της, Σέρχιο Σκαριόλο. Κέρδισαν το ιταλικό πρωτάθλημα την προηγούμενη χρονιά, κάτι που ήταν ένα μεγάλο βήμα για την ομάδα. Υπάρχουν έμπειροι παίκτες και νικητές όπως ο Τεόντοσιτς και ο Μπελινέλι, ένας παίκτης όπως είναι ο Κάιλ Ουίμς, που έχω παίξει εναντίον του όταν αγωνιζόμουν στην Τουρκία. Νομίζω πως είναι ένα γκρουπ από παίκτες που έχουν βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση, όπως κι εγώ, ήταν μεγάλη ευκαιρία να έρθω και να παίξω σε αυτό το επίπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ