Ομπράντοβιτς – «Το μπάτζετ δεν είναι δικό μου θέμα»

Ομπράντοβιτς – «Το μπάτζετ δεν είναι δικό μου θέμα»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν θέλει να πάρει θέση για όσα γράφονται σχετικά με το μπάτζετ της Παρτιζάν.

Ο προπονητής της Παρτιζάν Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε συνέντευξή του τόνισε πως δεν θα ήθελε να πάρει θέση για όσα γράφονται σχετικά με το μπάτζετ της ομάδας του.

Χαρακτηριστικά τόνισε πως δεν παρακολουθεί όσα γράφονται στα μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες μέρες σχετικά με αυτό το θέμα. Ακόμα ανέφερε πόσο το θέμα του μπάτζετ απασχολεί τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και μόνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην συνέντευξη του στην ιστοσελίδα «Sport Club»:  

Για τους στόχους της Παρτιζάν: «Πρέπει να σκεφτόμαστε την νέα σεζόν και να μην πηγαίνουμε πολύ μακριά. Είμαι ο νέος προπονητής της ομάδας, όλα είναι καινούργια και για εμένα και για τους παίκτες. Χρειαζόμαστε χρόνο για να βρούμε το σωστό μονοπάτι. Όλα τα άλλα δεν είναι τόσο σημαντικά. Ο κόσμος πάντα θα θυμάται μερικά πράγματα, αλλά εμείς είμαστε στο εσωτερικό της ομάδας και πρέπει να αναλάβουμε τόσο το «σήμερα» όσο και το «αύριο».

Για το καλοκαίρι των Σέρβων: «Όλα κυλούν φυσιολογικά. Κάναμε αυτά που έπρεπε. Δυστυχώς, κάποιοι δεν ήταν σε θέση να προπονηθούν ή ενσωματώθηκαν λίγο πιο αργά. Το πιο βασικό είναι να διατηρήσουμε τον ρυθμό που φανταστήκαμε. Η ένταση της προπόνησης είναι υψηλή. Τα φιλικά είναι τεστ, που δείχνουν όσα γίνονται στην προετοιμασία, τι πρέπει να διορθώσουμε και σε τι θα πρέπει να επιμείνουμε».

Για το μπάτζετ της ομάδας του Βελιγραδίου: «Μπορώ να τα καταλάβω όλα. Γνωρίζω πως είναι ένα θέμα που αφορά τον κόσμο. Όμως, δεν είναι δικό μου θέμα. Είναι ένα ζήτημα του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή. Ο πρόεδρος ήδη μοιράστηκε τις σχετικές πληροφορίες. Προσωπικά δεν παρακολουθώ τόσο πολύ τι γράφεται στον Τύπο, δεν με ενδιαφέρει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ