ΛεΝτέι – «Το να παίξω για τον Ομπράντοβιτς δεν είναι πισωγύρισμα για την καριέρα μου»

ΛεΝτέι – «Το να παίξω για τον Ομπράντοβιτς δεν είναι πισωγύρισμα για την καριέρα μου»

Ο Ζακ ΛεΝτέι δεν θεωρεί πως το να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε ομάδα του Eurocup είναι πισωγύρισμα στην καριέρα του.

Ο Ζακ ΛεΝτέι παραχώρησε συνέντευξη στο basketinside.com όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την απόφασή του να υπογράψει σε σύλλογο που θα αγωνίζεται στο Eurocup και όχι στη Euroleague.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Κέβιν Πάντερ, με τον οποίο έφυγαν μαζί από την Αρμάνι Μιλάνο για να πάνε στην Παρτίζαν, αλλά και για το αν τον ενδιαφέρει να αγωνιστεί στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά κάποια αποσπάσματα από την συνέντευξη του Ζακ Λεντέι:

«Δεν θεωρώ πως το να παίζεις για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι πισωγύρισμα για την καριέρα μου! Προσπαθώ απλώς να βελτιώνομαι καθημερινά, να συνεχίσω την πρόοδο μου και να κερδίζουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Είμαι ευγνώμων για την εμπειρία και συνεχίζω να μαθαίνω πολλά από έναν θρυλικό προπονητή όπως είναι ο Ομπράντοβιτς».

«Ο Κέβιν Πάντερ είναι εξαιρετικός τύπος και συμπαίκτης. Μου αρέσει να δουλεύω μαζί του. Δεν φοβάται να παίξει μεγάλα ματς που δίνουν τίτλους. Είναι δολοφόνος στο παρκέ. Χρειάζεται τέτοιου είδους παίκτες για να νικήσεις. Στο Βελιγράδι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι και στο Μιλάνο, φέρνοντας σπουδαία αποτελέσματα μετά από πολλά χρόνια»!

«Ειλικρινά, κοιτάζω μόνο το σήμερα. Το ΝΒΑ είναι ένα όνειρο από τότε που ήμουν παιδί, όμως αυτή τη στιγμή θέλω να παρουσίασω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ