Ενισέι – Παναθηναϊκός 61-69 – Μεγάλη νίκη στη Ρωσία για τις «πράσινες»

Ενισέι – Παναθηναϊκός 61-69 – Μεγάλη νίκη στη Ρωσία για τις «πράσινες»

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με μεγάλο διπλό από την έδρα της Ενισέι για τη 2η αγωνιστική του Eurocup, επικρατώντας με 69-61, έχοντας για πρωταγωνίστρια τη Ριντ που πέτυχε 29 πόντους.

Ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε απέναντι στην Ενισέι για τη 2η αγωνιστική του Eurocup Γυναικών, φεύγοντας με ένα μεγάλο διπλό από τη Ρωσία, επικρατώντας με 69-61 και «έσβησε» την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας, έχοντας πλέον ρεκόρ 1-1. Οι παίκτριες της Καπογιάννη μπορεί να μην είχαν στη διάθεσή τους μια ψηλή, αλλά κατάφεραν να αντισταθμίσουν αυτή την απουσία και να πετύχουν την πρώτη τους ευρωπαϊκή νίκη μετά την επιστροφή τους στην Ευρώπη.

Οι γηπεδούχες εκμεταλλεύθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο την ισχύ τους στο καλάθι και προηγήθηκαν στο 10΄ με 17-8. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός πήρε σκορ από τις Χολς και Ριντ, επιστρέφοντας έτσι γρήγορα στο σκορ, ισοφαρίζοντας μάλιστα σε 24-24, τέσσερα λεπτά πριν το ημίχρονο. Η Ενισέι κατάφερε και πάλι να ξεφύγει με ένα σερί 8-0 (32-34), αλλά οι πράσινες γύρισαν και πάλι την κατάσταση, μειώνοντας στους τρεις (34-31, 20΄).

Η «μάχη» συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια όλου του 3ου δεκαλέπτου, με τις ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα, αλλά την ρωσική ομάδα να καταφέρνει να αποσπαστεί με πέντε πόντους (50-45), με την 3η περίοδο να κλείνει στο 50-47.

Η νικήτρια ομάδα θα κρίνονταν στο τελευταίο δεκάλεπτο, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός έδωσε τα πάντα και μπόρεσε στο τέλος να φύγει με το τεράστιο διπλό από το παρκέ. Η Λύμουρα πήρε την σκυτάλη από τη Ριντ και με δύο τρίποντα έδωσε προβάδισμα οχτώ πόντων στις πράσινες (65-57, 1:19 πριν το τέλος), με τη διαφορά να παραμένει σε αυτά τα επίπεδα μέχρι το τέλος (61-69).

Τα δεκάλεπτα: 17-8, 34-31, 50-47, 61-69

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ