Σμαΐλαγκιτς – «Με τον Ομπράντοβιτς έμαθα καλύτερα το μπάσκετ από ό,τι στο ΝΒΑ»

Σμαΐλαγκιτς – «Με τον Ομπράντοβιτς έμαθα καλύτερα το μπάσκετ από ό,τι στο ΝΒΑ»

Ο Άλεν Σμαΐλαγκιτς συνέκρινε τα όσα έχει μάθει για το μπάσκετ από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη θητεία του στην Παρτιζάν με τις γνώσεις που απέκτησε από το ΝΒΑ.

Ο Άλεν Σμαΐλαγκιτς πήρε την απόφαση το καλοκαίρι να αφήσει το ΝΒΑ και να γυρίσει στην Ευρώπη για χάρη της Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο 21χρονος Σέρβος φόργουορντ-σέντερ αποχώρησε μετά από μία τριετία από τον μαγικό κόσμο, έχοντας φορέσει τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και της θυγατρικής ομάδας των «πολεμιστών» από το 2019 μέχρι το 2021.

Ο Σμαΐλαγκιτς μίλησε στο «Mozzartsports» και συνέκρινε τις γνώσεις που έχει πάρει για το μπάσκετ από τον Ομπράντοβιτς με αυτές που έλαβε από το ΝΒΑ, λέγοντας πως δίπλα στον Σέρβο «Μίδα» έχει μάθει περισσότερα από ό,τι στην Αμερική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Ομπράντοβιτς: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο έχω δουλέψει. Πάντα να μου εξηγεί όταν κάνω λάθος. Μιλάμε την ίδια γλώσσα, καταλαβαίνει τους παίκτες και οι παίκτες τον καταλαβαίνουν. Ξέρουμε τι θέλει, ότι θέλει το καλύτερο για μας και δουλεύει μαζί μας σε αυτό».

Για τη θητεία του στο ΝΒΑ: «Δεν έμαθα πολλά για το μπάσκετ, αλλά έμαθα τον επαγγελματισμό, πώς να συμπεριφέρομαι, πώς να μιλάω, πώς να συμπεριφέρομαι στους άλλους. Ήταν σίγουρα χρήσιμο στην καριέρα μου. Τώρα μαθαίνω περισσότερο μπάσκετ δουλεύοντας με τον Ομπράντοβιτς σε τρεις μήνες παρά σε τρία χρόνια στο ΝΒΑ, γιατί με βοηθάει πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ