Ομπράντοβιτς – «Για τον Θεό, καταλάβετε που δουλεύουμε»

Ομπράντοβιτς – «Για τον Θεό, καταλάβετε που δουλεύουμε»

Η Παρτιζάν επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δυο συνεχόμενες ήττες στην Αδριατική Λίγκα και το EuroCup, με τον Ομπράντοβιτς να ξεσπά όταν ρωτήθηκε αν θα κάνει άλλες μεταγραφές.

Η Παρτιζάν επικράτησε της Λιετκαμπέλις για την 5η αγωνιστική του EuroCup έπειτα από τις δύο συνεχόμενες ήττες από τον Ερυθρό Αστέρα για τον πρωτάθλημα και από την Ανδόρα για το EuroCup.

Στην συνέντευξη τύπου ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποια νέα μεταγραφή με τον Σέρβο τεχνικό να ξεσπά κατά των δημοσιογράφων, λέγοντας πως ακόμα είναι Νοέμβριος και θα πρέπει να ηρεμήσουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς: 

«Να φέρω κάποιον στο «5» και να μειώσω τα λεπτά του Κοπρίβιτσα; Πείτε μου εσείς! Βγάζει νόημα όλο αυτό; Δεν θα υπογράψω παίκτη απλώς και μόνο για να πω ότι έκανα μια μεταγραφή. Αυτή η ιστορία με τα μπάτζετ… Για το Θεό! Καταλάβετε που δουλεύουμε και που ζούμε! Τι να πω; Η χρονιά είναι μεγάλη… Ο Μαντάρ δεν έπαιξε σήμερα (σ.σ. χθες). Ήθελε να παίξει με ένεση όμως η υγεία του είναι πιο σημαντική για μένα από ένα παιχνίδι. Ηρεμήστε, είναι ακόμα Νοέμβριος. Θα δουλέψουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ