Οδεύει προς την Μπούντουτσνοστ ο Πέρι (pic)

Οδεύει προς την Μπούντουτσνοστ ο Πέρι (pic)

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως βρήκε ο Κέντρικ Πέρι, με τον Αμερικανό γκαρντ να αφήνει τον Παναθηναϊκό για την Μπούντουτσνοστ.

Ο Κέντρικ Πέρι αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από τις τάξεις του Παναθηναϊκού, με τον Αμερικανό γκαρντ να μην αργεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον μεγαλοατζέντη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο 29χρονος παίκτης έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπούντουτσνοστ για να φορέσει τη φανέλα της.

Ο Πέρι δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και έτσι μετά την απόκτηση του Στέφαν Γιόβιτς από το «τριφύλλι» έπρεπε κάποιος να κοπεί ώστε να αδειάσει η θέση ξένου στο πρωτάθλημα.

Έτσι ο Αμερικανός θα αφήσει τη Euroleague και θα βρεθεί στο EuroCup, όπου μετέχει η ομάδα του Μαυροβουνίου, αλλά και στην Αδριατική Λίγκα.

Τη φετινή σεζόν ο 29χρονος κατέγραψε 4.8 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ μέσο όρο με 32.6% στα τρίποντα στη Euroleague και 6 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο όρο με 18.2% στα τρίποντα σε 18 λεπτά συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ