Πέρι – «Έχουμε δείξει κάποια καλά στοιχεία»

Πέρι – «Έχουμε δείξει κάποια καλά στοιχεία»

Ο Πέρι μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ μίλησε για την βαριά ήττα του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε και στις καλές στιγμές του τριφυλλιού.

O Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 98-74 για την 20η αγωνιστική της Euroleague.

Ο πόιντ γκαρντ των πρασίνων Κέντρικ Πέρι μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις δηλώσεις που παραχώρησε μίλησε για την βαριά ήττα του Παναθηναϊκού, λέγοντας πως ως ένα σημείο οφείλεται και η αγωνιστική απραξία, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία.

Μάλιστα στην συνέχεια είπε πως μπορεί η ομάδα να μην έχει κάνει μια καλή χρονιά μέχρι τώρα, όμως έχει δείξει και κάποια καλά στοιχεία μέσα στην σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κέντρικ Πέρι: 

«Δεν πρέπει να ψάξουμε για δικαιολογίες, αλλά η απραξία φάνηκε να μας στέρησε την ενέργεια που χρειαζόμασταν για αυτό το παιχνίδι. Δεν ήμασταν πεινασμένοι κι αυτό μας οδήγησε σε μια τόσο βαριά ήττα.

Το πιο σημαντικό για μας είναι να μείνουμε ενωμένοι. Σίγουρα για όλους μας στην ομάδα δεν είναι μια ιδανική χρονιά, όμως, πρέπει να μείνουμε μαζί και στα παιχνίδια να διατηρούμε την έντασή μας σε όλη την διάρκεια των αγώνων. Έχουμε δείξει σε μερικές στιγμές πόσο καλή ομάδα μπορούμε να είμαστε.

Έχουμε κερδίσει τους περσινούς πρωταθλητές, νικήσαμε στο πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό, άρα έχουμε κάποια καλά στοιχεία, πρέπει όμως να τα έχουμε σε μεγαλύτερη διάρκεια».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ