Στις 16 Μαρτίου τα εισιτήρια για το Final 4 του Βελιγραδίου

Στις 16 Μαρτίου τα εισιτήρια για το Final 4 του Βελιγραδίου

Η Euroleague ανακοίνωσε και επίσημα πως στις 16 Μαρτίου θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για το Final 4, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι.

Η Euroleague με επίσημη ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως η προπώληση των εισιτηρίων για το Final 4 του Βελιγραδίου που θα γίνει στην «Stark Arena» θα ξεκινήσει στις 14 Μαρτίου, ενώ δύο μέρες αργότερα θα ξεκινήσει η γενική πώληση των εισιτηρίων.

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε πως κατά τις ημέρες προπώλησης των εισιτηρίων δικαίωμα στην αγορά θα έχουν όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήριο για το Final 4 του 2020, το οποίο είχε ακυρωθεί, επιπλέον όσοι είναι συνδρομητές στη Euroleague TV, όσοι είχαν παραβρεθεί σε παλαιότερα Final 4 όπως επίσης και κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των ομάδων τους οι οποίοι έχουν επιλεγεί για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της προπώλησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων του Final 4 που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι στις 19 και 21 Μάϊου, θα ξεκινούν από τα 110 ευρώ και θα φτάνουν έως και τα 552 ευρώ. Συγκεκριμένα θα πωλούνται σε σερβικά δηνάρια δηλαδή από 13.000 δηνάρια έως και 65.000 δηνάρια.

Επιπλέον με κάθε εισιτήριο οι φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τους δύο ημιτελικούς, αλλά και τον μικρό τελικό του Σαββάτου, ενώ τα εισιτήρια φιλοξενίας VIP θα είναι επίσης διαθέσιμα τόσο για προπώληση όσο και για γενική πώληση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ