Πόσο κόσμο θα έχει ο Ολυμπιακός αν πάει στο Final 4 του Βελιγραδίου; (vids)

Πόσο κόσμο θα έχει ο Ολυμπιακός αν πάει στο Final 4 του Βελιγραδίου; (vids)

Από το Βερολίνο στο Βελιγράδι. Μια πόλη που στο άκουσμά της οι φίλοι του Ολυμπιακού άρχισαν να κάνουν όνειρα για... ερυθρόλευκη απόβαση.

Ο Ολυμπιακός είδε την αποβολή των ρωσικών ομάδων από τη Euroleague να του κάνει ευκολότερο το έργο στον δρόμο για τα playoffs και αυξάνονται οι πιθανότητές του και για την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας.

Οι ερυθρόλευκοι είναι τέταρτοι με 15-9 και η Εφές που ακολουθεί έχει 14-12 με 7 αγωνιστικές να απομένουν και το σύνολο του Μπαρτζώκα να αντιμετωπίζει τη Μπάγερν στο Μόναχο.

Εκτός από την απομάκρυνση των ρωσικών εκπροσώπων οι Πειραιώτες είδαν κι άλλη μια εξέλιξη προς όφελός τους, τη μετάθεση της έδρας του Final Four στο Βελιγράδι.

Η σερβική πρωτεύουσα πήρε τη θέση του Βερολίνου, λόγω των πρωτοκόλλων κορωνοϊού που ισχύουν στη Γερμανία και η «Stark Arena» ετοιμάζεται να βάλει και πάλι τα καλά της, φιλοξενώντας το μεγάλο φινάλε του θεσμού, το τριήμερο 19-21 Μαΐου. Ήδη έχει γίνει γνωστό και το πρόγραμμα.

Πριν τέσσερα χρόνια, το 2018, τη χρονιά που ο Ολυμπιακός ήθελε να βρεθεί σε δεύτερο σερί τελικό, δεν τα κατάφερε να φτάσει στο τελευταίο στάδιο. Τώρα όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Εφόσον αυτό που σκέφτεται και ψιθυρίζει ο κόσμος συμβεί και βρεθεί η ομάδα στη Σερβία, το «παρών» αναμένεται να είναι δυναμικό.

Σε αυτό παίζουν σημαντικό ρόλο δύο πράγματα. Το Βελιγράδι είναι σαφώς πιο κοντά από το Βερολίνο από πλευράς απόστασης, άρα το ταξίδι γίνεται πιο εύκολα. Πέραν όμως αυτού υπάρχει καλή σχέση, ειδικά με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα, καθώς τα δύο σωματεία είναι αδελφοποιημένα.

Δεδομένα θα πάρει ο Ολυμπιακός τουλάχιστον 5.000 εισιτήρια, δηλαδή πάνω από το 25% της συνολικής χωρητικότητας (18.386 άτομα είναι ο μέγιστος αριθμός).

Το πάμε μακριά; Η αλήθεια είναι πως ναι. Αλλά σίγουρα στο άκουσμα πως η έδρα από το Βερολίνο μεταφέρθηκε στο Βελιγράδι ήχησε στ’ αυτιά των φίλων του Ολυμπιακού πολύ καλύτερα. Η συνέχεια στο παρκέ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ