Βραβεύει τον Σπανούλη ο Προμηθέας

Βραβεύει τον Σπανούλη ο Προμηθέας

Η ομάδα της Πάτρας στο παιχνίδι με την Βίρτους Μπολόνια για το EuroCup θα βραβεύσει τον Βασίλη Σπανούλη για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Τον Βασίλη Σπανούλη για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ θα βραβεύσει ο Προμηθέας Πατρών, στο προσεχής παιχνίδι με την Βίρτους Μπολόνια για το EuroCup.

Η ομάδα της Αχαΐας την ερχόμενη Τετάρτη (23/3) θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Ιταλίας για την 16η αγωνιστική του EuroCup και στο ημίχρονο της αναμέτρησης θα βραβεύσει τον σπουδαίο Βασίλη Σπανούλη, για την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο «Kill Bill» την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στην Πάτρα με την «Next Generation Patras», για το τουρνουά νέων της Euroleague.

Η ανακοίνωση:

«Παιχνίδια εξαιρετικής σημασίας και υψηλής συμβολικής αξίας, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά γενικά για το μπάσκετ της πόλης, έχει μπροστά του τις επόμενες ημέρες ο Προμηθέας Πάτρας. Αρχικά, την προσεχή Κυριακή, 20/3, στις 17:00 ο Προμηθέας υποδέχεται στο «Δ. Τόφαλος» τον συμπολίτη Απόλλωνα, σε ένα ματς που μπορεί να δείξει ότι το μπάσκετ είναι γιορτή και όχι πεδίο αντιπαραθέσεων. Τρεις ημέρες αργότερα, την Τετάρτη 23/3, ο Προμηθέας για το Eurocup φιλοξενεί την Ιταλική Virtus Bologna, των μεγάλων αστέρων, όπως ο Teodosić, ο Hackett, ο Belinelli και ο Shengelia. Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου της συγκεκριμένης αναμέτρησης η ΚΑΕ Προμηθέας θα βραβεύσει τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ Βασίλη Σπανούλη για την πολύτιμη προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Θέλοντας λοιπόν ο Οργανισμός του Προμηθέα να αναδείξει την σημασία και τους συμβολισμούς που αποπνέουν οι παραπάνω αθλητικές συναντήσεις, απέστειλε επίσημες προσκλήσεις στον πρόεδρο της ΕΟΚ, στον πρόεδρο της ΕΣΚΑΗ, στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, στον Δήμαρχο Πατρέων, στους βουλευτές του Ν.Αχαΐας, στο Δ.Σ του ΠΕΑΚ, στον πρόεδρο του επιμελητηρίου Αχαΐας, στον διοικητή της 6ης ΥΠΕ και σε λοιπούς θεσμικούς παράγοντες, αναφέροντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να στείλουμε το μήνυμα ότι το μπάσκετ ενώνει.

Η γιορτή για την πόλη της Πάτρας και το ελληνικό μπάσκετ συνεχίζεται το τριήμερο 25-27 Μαρτίου, καθώς στο ΠΕΑΚ «Δ.Τόφαλος» θα λάβει χώρα το Adidas Next Generation Tournament, η «ευρωλίγκα» των εφήβων, ένα μεγάλο τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν ομάδες με τεράστιο brandname όπως ο Ολυμπιακός, η Barcelona, η Maccabi Tel Aviv, η Stella Azzurra Roma, η Helsinki Basketball Academy, η Zaza Pachulia Academy, η U18 NGT Patras, μια ομάδα με επίλεκτους αστέρες από όλη την Ευρώπη με προπονητή τον Βασίλη Σπανούλη στο εν Ελλάδι ντεμπούτο του στους πάγκους και φυσικά η εφηβική ομάδα του Προμηθέα.

Επιπλέον, κατά την διάρκεια του ANGT θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από παράλληλες δράσεις, όπως:

α) το Next Gen Experience, μια μεγάλη μπασκετική «εμπειρία» για ακαδημίες από όλη την Ελλάδα, με ομάδες όλων των ηλικιών, αγοριών και κοριτσιών, οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν φιλικά-προπονητικά διπλά σε όλη την πόλη μετά από την σύμπραξη Προμηθέα, Παναχαϊκής, Αίολου Αγυιάς και Ολυμπιάδας και φυσικά θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά τα παιχνίδια του ANGT.

β) το τουρνουά 3X3 υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑΗ, που θα λάβει χώρα στους εξωτερικούς χώρους του ΠΕΑΚ ΤΟΦΑΛΟΣ στις 25-27 Μαρτίου (Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής). Παιδιά κάθε ηλικίας και φύλου θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν ακριβώς έξω από το στάδιο που θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο τουρνουά και να ζήσουν ένα πλούσιο τριήμερο με αύρα Ευρωλίγκας!

γ) το «Next Gen Metropolitan College Talks», μια σειρά διαλέξεων που θα καλύψουν θεματολογία σχετική με τον αθλητισμό όπως sports biomechanics, sports physiology & injuries και sports nutrition, τις οποίες διοργανώνει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, ο ακαδημαϊκός εταίρος της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας, στους χώρους του Πάρκου του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο. Μετά το τέλος της κάθε διάλεξης, οι συμμετέχοντες στα εργαστήρια θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον επόμενο αγώνα του ANGT και να έχουν και αυτοί την ευκαιρία να ζήσουν την δράση του Ευρωπαϊκού τριημέρου από κοντά.

Την Κυριακή το απόγευμα, με την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του ANGT της Πάτρας και τις απονομές στους κορυφαίους της διοργάνωσης, θα ολοκληρωθεί μια πρωτόγνωρη μπασκετική γιορτή, γεμάτη συγκινήσεις και προκλήσεις, για τον Οργανισμό του Προμηθέα, την πόλη της Πάτρας και όλους τους φίλους-επισκέπτες μας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ