Πρόκριση για τον Άρη στα play in!

Πρόκριση για τον Άρη στα play in!

Ο Άρης έμαθε πως βρίσκεται οριστικά στα play in του Eurocup

Την πρόκρισή του στα play in του Eurocup, πριν καν παίξει με την Τρέντο (7/2, 20:00) στο Αλεξάνδρειο, πανηγυρίζει ήδη από απόψε (6/2) και μαθηματικά ο Άρης!

Στα σημερινά ματς έγινε το ένα από τα δύο πράγματα που ήθελε, με τη νίκη της Τουρκ Τέλεκομ στην Πολωνία (70-86 τη Σλατσκ) να του δίνει την πρόκριση στα play in. Πλέον, το μόνο που κρίνεται αύριο με τους Ιταλούς είναι η θέση που θα καταλάβουν οι Θεσσαλονικείς στον όμιλο. Και αν αυτή θα είναι η 5η ή 6η.

Διαβάστε επίσης: Σαρώνει η Πλατανιώτη στην Ντόχα: Μετά το χρυσό μετάλλιο πήρε και ασημένιο (vid)

Παράλληλα, ο Άρης ήθελε και ήττα της Ουλμ από την Μπουργκ στη Γαλλία για να διεκδικήσει την 4η θέση, αλλά οι Γερμανοί έκαναν την έκπληξη καθώς επικράτησαν με 81-85.

Σε περίπτωση νίκης θα τερματίσει στην 5η θέση και θα παίξει με μειονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση, δηλαδή θα αντιμετωπίσει σε μονό παιχνίδι έναν εκ των Μπανταλόνα, Μπεσίκτας ή Προμετέι. Ποια από τις τρεις θα βρεθεί στον δρόμο του Άρη θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της ελληνικής ομάδας αλλά και τα αντίστοιχα στους αγώνα Προμετέι-Μπανταλόνα και Μπεσικτάς-Χαποέλ Τελ Αβίβ.

Στο ενδεχόμενο ήττας από την Τρέντο και ήττας της Μπουντούτσνοστ από την Γκραν Κανάρια θα καταλήξει 6ος και θα βρει στον δρόμο – και πάλι σε μονό εκτός έδρας αγώνα – έναν εκ των Χαποέλ Τελ Αβίβ ή Λόντον Λάιονς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ