Άρης: «Τρέχει» να προλάβει Προμηθέα και Προμετέι ο Μποχωρίδης

Άρης: «Τρέχει» να προλάβει Προμηθέα και Προμετέι ο Μποχωρίδης

Αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τα επόμενα ματς του Άρη πραγματοποιεί ο Λευτέρης Μποχωρίδης

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αποχώρησε από την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, ενόψει των πρώτων προκριματικών «παραθύρων» για το Eurobasket 2025, απέναντι σε Τσεχία (23/2) και Ολλανδία (26/2).

Ο έμπειρος γκαρντ του Άρη αισθάνθηκε ενοχλήσεις και υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας φανέρωσαν οστικό οίδημα κυβοειδούς του άκρου ποδός δεξιά με συνοδό υποχόνδρινη βλάβη.

Διαβάστε επίσης: Τα 5.461 ποδοσφαιρικά… μίλια του Σαντιάγκο Έσε

Η είδηση προκάλεσε προβληματισμό στους ανθρώπους του Άρη, που βλέπουν δύο πολύ σημαντικά ματς να έρχονται. Αυτό κόντρα στον Προμηθέα στην Πάτρα (2/3) που θα κρίνει εν πολλοίς την τετράδα και το επόμενο νοκ-άουτ με την Προμετέι στη Ρίγα (6/3) για την πρόκριση στους «8» του Eurocup.

Ο Μποχωρίδης θα παραμείνει στην Αθήνα για μερικές μέρες ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπείας. Στόχος είναι να προλάβει τα δύο προσεχή παιχνίδια, κάτι που θα φανεί απο την εξέλιξη της κατάστασης του τραυματισμού του στο προσεχές διάστημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Καστρίτης, πέραν των διεθνών Μποχωρίδη και Τολιόπουλο, δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Γκάλινατ και Φίλλιο. Αντίθετα, οι υπόλοιποι προπονούνται κανονικά, έχοντας ξεκινήσει από την Τετάρτη (21/2) και πάλι τις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ