Άρης: «Μάχη» πρόκρισης στους «8» κόντρα στην Προμετέι

Άρης: «Μάχη» πρόκρισης στους «8» κόντρα στην Προμετέι

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει στις 19:00 την ουκρανική Προμετέι στη Ρίγα της Λετονίας, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Eurocup όπου περιμένει ήδη η γαλλική Μπουργκ

Ο Ευρωπαίος Άρης δίνει ραντεβού με την ιστορία!

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα (6/3, 19:00) την ουκρανική Προμετέι στη Ρίγα της Λετονίας, στο νοκ-άουτ ματς της φάσης των «12» του Eurocup, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης όπου περιμένει ήδη η γαλλική Μπουργκ.

Διαβάστε επίσης: Η Εφές, το τρελό σερί των 83 αγώνων στην Ευρωλίγκα και η Βίρτους

Ο Δημήτρης Κατσίβελης «τρέχει» να προλάβει την αναμέτρηση. Ο διεθνής γκαρντ εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις από τον τραυματισμό που απέκτησε στο γόνατο στο, εκτός έδρας, παιχνίδι, για την Basket League, με αντίπαλο τον Προμηθέα (2/3) και η συμμετοχή του στο ματς θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Πρώτος διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ισπανός, Χουάν Κάρλος Γκαρσία, ο οποίος θα έχει μαζί του τον Άμιτ Μπάλακ από το Ισραήλ και τον Ούρος Ομπρκνέζεβιτς από τη Σερβία.

Η αποστολή του Άρη για το ματς με την Προμετέι: Διαμαντής Σλαφτσάκης, Τζόναθαν Σταρκ, Ίσμαελ Σανόγκο, Bασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Περσίδης, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Ανδρέας Καλόγηρος, Κρις Μπάνκστον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ