Χάντερ: «Ο Τζόρτζεβιτς μου είχε πει ότι με ήθελε στη Βίρτους»

Έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης η επίσημη παρουσίαση του Βινς Χάντερ από τη Βίρτους, ενώ ο παίκτης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.


Χάντερ: «Ο Τζόρτζεβιτς μου είχε πει ότι με ήθελε στη Βίρτους» | to10.gr

Παρουσιάστηκε από τη Βίρτους ο Βινς Χάντερ το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο Αμερικανός, που την περσινή περίοδο τράβηξε πάνω του τα βλέμματα αρκετών ομάδων, θα είναι κάτοικος Μπολόνια για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της Βίρτους μίλησε για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, το Μίλος Τεόντοσιτς αλλά και το στόχο του να βοηθήσει την ομάδα.

«Έφτασα στην Μπολόνια πριν από λίγες μέρες και από τα λίγα που είδα ήταν μια ενδιαφέρουσα πόλη, στην οποία οι άνθρωποι με υποδέχτηκαν αμέσως.Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει μεγάλη σημασία για την μεταγραφή μου.

Ήδη έχω παίξει γι αυτόν, αλλά δεν ήμουν ο παίκτης που είμαι τώρα. Πριν μερικούς μήνες τον γνώρισα στην Αμβέρσα και μου είπε «Βινς σε βλέπω στην Μπολόνια».Η ομάδα είναι ποιοτική.

Ο Γκέινς και ο Τεόντοσιτς μπορούν να με βοηθήσουν να παίξω με τον καλύτερο τρόπο και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα».

Από τη μεριά του ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Πάολο Ρόντσι, τόνισε: «O Βινς είναι νέος, αλλά έχει ήδη μεγάλη εμπειρία σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Έχουμε συνάψει μαζί του συμφωνία δύο ετών, γιατί τον θέλουμε στην ομάδα και πιστεύουμε σ’ αυτόν».

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο