Ομπράντοβιτς: «Πολύ έμπειρη ομάδα ο Προμηθέας»

Ομπράντοβιτς: «Πολύ έμπειρη ομάδα ο Προμηθέας»

Την προσεχή αναμέτρηση με τον Προμηθέα σχολίασε ο προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του EuroCup.

Ο Προμηθέας υποδέχεται τη Μονακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του EuroCup (8/10, 19:30) και ο Σάσα Ομπράντοβιτς σχολίασε την προσεχή αναμέτρηση με τους Πατρινούς στο «Δ. Τόφαλος».

Αποκάλυψε τους τρόπους με τους οποίους θα κερδίσει την ομάδα του Μάκη Γιατρά και τόνισε πως ο Προμηθέας έχει πολύ καλό και έμπειρο σύνολο.

Οι δηλώσεις του Σάσα Ομπράντοβιτς:

«Ο Προμηθέας είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, με αλλαγές στην άμυνα που μπορούν να μπερδέψουν τον καθένα. Επομένως, είναι σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να μειώσουμε τα λάθη, να σταματήσουμε τους σουτέρ τους και να εκτελέσουμε το πλάνο μας. Αυτά είναι τα κλειδιά για την νίκη».

Ο Ντι Μποστ ως εκπρόσωπος των παικτών δήλωσε:

«Ο Προμηθέας είναι μία πραγματικά καλή ομάδα που παίζει σκληρά κι έχει πολλές επιλογές, μία έξυπνη ομάδα που προσπαθεί να σε μπερδέψει με την άμυνα που παίζει. Γι’ αυτό, πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι εξαιρετικά συγκεντρωμένοι και να προσέξουμε τις κατοχές μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ