Γιατράς : «Να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε»

Γιατράς : «Να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε»

Ο Μάκης Γιατράς έδειξε με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Μακάμπι Ρισόν ότι ο Προμηθέας δεν… βολεύεται με τα λίγα. Θέλει να πάει πολύ μακριά

Είναι φορές που από μια δήλωση μπορείς να καταλάβεις τη φιλοσοφία ενός ανθρώπου. Κι όταν αυτός ο άνθρωπος είναι ο προπονητής μιας ομάδας, τότε αντιλαμβάνεσαι και τον τρόπο λειτουργείας του συνόλου. Ο Μάκης Γιατράς με λίγα λόγια είπε τα… πάντα, λίγο μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τη Μακάμπι Ρισόν.

«Δεν είμαστε ακόμα 100% σίγουροι ότι περνάμε, αλλά αν αυτό συμβεί θα έχουμε πετύχει τον πρώτο στόχο της ομάδας. Θέλουμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο, μετά στον επόμενο και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε». Αυτό θέλει ο Προμηθέας, να πάει όσο πιο μακριά μπορεί, προκειμένου να βάλει τις βάσεις, καθώς στρατηγικός στόχος του Βαγγέλη Λιόλιου και των Πατρινών είναι να μετακομίσει η ομάδα στην Ευρωλίγκα και να γίνει μέρος της μεγαλύτερης διοργάνωσης της ηπείρου.

Ο κόουτς των Πατρινών τόνισε πως «στο δεύτερο ημίχρονο περιορίσαμε τα επιθετικά ριμπάουντ, αλλά η Μακάμπι ήταν πιο εύστοχη. Στο τέλος συγκεντρωθήκαμε και πήραμε τη νίκη». Ζητούμενο, πλέον, είναι η επιστροφή του Δημήτρη Αγραβάνη, ώστε να έχει και πάλι ο Γιατράς όλους τους… άσους στο μανίκι του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ