Oλυμπιακός : Ανανέωσε για άλλον έναν χρόνο ο Σπανούλης

Oλυμπιακός : Ανανέωσε για άλλον έναν χρόνο ο Σπανούλης

H σημαία παραμένει στον ιστό της. Ο Βασίλης Σπανούλης ανανέωσε για άλλον έναν χρόνο με τον Ολυμπιακό, με τον V-Span να συνεχίζει να γράφει ιστορία με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ήταν αναμενόμενο έγινε πράξη. Ο Βασίλης Σπανούλης ανανέωσε για άλλον έναν χρόνο με τον Ολυμπιακό, έτοιμος να συνεχίζει να γράφει ιστορία με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη του υπογραφή με τον Ολυμπιακό, ο Βασίλης Σπανούλης ανανέωσε για άλλον ένα χρόνο. O Θρύλος του Θρύλου θα συνεχίζει στο λιμάνι της καρδιάς του, διψασμένος για ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα του Πειραιά.

Στα δέκα χρόνια που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, ο Σπανούλης έχει κατακτήσει τα πάντα. Δυο Ευρωλίγκες (2012, 2013), τρία πρωταθληματα (2012. 2015, 2016), ένα Κύπελλο (2011) και ένα Διηπειρωτικό (2013), ενώ έχει αγωνιστεί παράλληλα σε δυο τελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (2015, 2017).

Η πορεία των δυο πλευρών θα συνεχίζει να είναι κοινή. Ο κορυφαίος σκόρερ και πασέρ στην ιστορία της Ευρωλίγκας συμφώνησε σε όλα με τον Γιώργο Αγγέλοπουλο για συμβόλαιο ενός έτους και πλέον, οι Ερυθρόλευκοι με αυτήν την κίνηση τους κράτησαν στην ομάδα και τον έτερο αρχηγό τους, καθώς είχαν ανανεώσει και με τον Γιώργο Πρίντεζη πριν από λίγες εβδομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κύριος Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκε με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη και συμφώνησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους ακόμη ένα χρόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ