Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Η μεταγραφή του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ αποτελεί δικαίωση και για τον Φαν Σιπ. Τι, όχι;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Wikipedia έχει στείλει ήδη τον Σλούκα στον Ολυμπιακό (pic)

Ο Κώστας Σλούκας αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπογράψει στον Ολυμπιακό, όμως η Wikipedia είναι... ανυπόμονη και έχει «ντύσει» ήδη τον Έλληνα γκαρντ στα ερυθρόλευκα.

Η Wikipedia έχει στείλει ήδη τον Σλούκα στον Ολυμπιακό (pic) | to10.gr

Ο Κώστας Σλούκας είναι ένα βήμα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα γκαρντ να επιστρέφει στο λιμάνι μετά από πέντε χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Έλληνας γκαρντ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Φενέρμπαχτσε για να λύσει το συμβόλαιο του και να μείνει ελεύθερος και εφόσον συμβεί αυτό τότε θα ανοίξει ο δρόμος διάπλατα για τη μεγάλη επιστροφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαβάσατε από to10.gr ο Σλούκας πιθανότατα σήμερα να μείνει ελεύθερος, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες (πιθανότατα την Κυριακή) να ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες.

Ωστόσο η Wikipedia φαίνεται πως είναι… ανυπόμονη και πως… γνωρίζει κάτι παραπάνω στην υπόθεση Σλούκα, αφού στο προφίλ του Έλληνα γκαρντ αναγράφεται ήδη το τέλος με τη Φενέρ και η έναρξη της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Και μάλιστα στο παγκόσμιο προφίλ της Wikipedia και όχι στο ελληνικό. ‘Ενα ακόμα σημάδι που δείχνει ότι ο Σλούκας είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στην ομάδα όπου «μεγάλωσε» μπασκετικά.

Δείτε το προφίλ του Σλούκα στη Wikipedia: