Η Wikipedia έχει στείλει ήδη τον Σλούκα στον Ολυμπιακό (pic)

Η Wikipedia έχει στείλει ήδη τον Σλούκα στον Ολυμπιακό (pic)

Ο Κώστας Σλούκας αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπογράψει στον Ολυμπιακό, όμως η Wikipedia είναι... ανυπόμονη και έχει «ντύσει» ήδη τον Έλληνα γκαρντ στα ερυθρόλευκα.

Ο Κώστας Σλούκας είναι ένα βήμα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα γκαρντ να επιστρέφει στο λιμάνι μετά από πέντε χρόνια.

Ο Έλληνας γκαρντ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Φενέρμπαχτσε για να λύσει το συμβόλαιο του και να μείνει ελεύθερος και εφόσον συμβεί αυτό τότε θα ανοίξει ο δρόμος διάπλατα για τη μεγάλη επιστροφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαβάσατε από to10.gr ο Σλούκας πιθανότατα σήμερα να μείνει ελεύθερος, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες (πιθανότατα την Κυριακή) να ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες.

Ωστόσο η Wikipedia φαίνεται πως είναι… ανυπόμονη και πως… γνωρίζει κάτι παραπάνω στην υπόθεση Σλούκα, αφού στο προφίλ του Έλληνα γκαρντ αναγράφεται ήδη το τέλος με τη Φενέρ και η έναρξη της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Και μάλιστα στο παγκόσμιο προφίλ της Wikipedia και όχι στο ελληνικό. ‘Ενα ακόμα σημάδι που δείχνει ότι ο Σλούκας είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στην ομάδα όπου «μεγάλωσε» μπασκετικά.

Δείτε το προφίλ του Σλούκα στη Wikipedia:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ