Παναθηναϊκός : Ο Καμπάτσο… ρυθμιστής για τον Λαπροβίτολα

 Παναθηναϊκός : Ο Καμπάτσο… ρυθμιστής για τον Λαπροβίτολα

Η περίπτωση του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και το ΝΒΑ, περιπλέκουν τα πράγματα για τους Πράσινους αναφορικά με τον Αργεντινό γκαρντ που είναι θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό τους.

Στον Παναθηναϊκό, έστω και… δειλά, προχωρούν στην στελέχωση του ρόστερ για την επόμενη σεζόν. Οι Πράσινοι έχουν αποκτήσει τους Νεμάνια Νέντοβιτς και Ντέιβιντ Φόστερ για την περιφέρειά τους, όμως είναι σε αναζήτηση του βασικού του πλέι μέικερ.

Και ο Γιώργος Βόβορας τον έχει βρει στο πρόσωπο του Νίκολας Λαπροβίτολα και όπως αναφέρει το Eurohoops οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια. Ποιο είναι το εμπόδιο; Αρχικά το γεγονός πως δεν είναι ελεύθερος. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι όμως ο Φακούντο Καμπάτσο.

Σας μπερδέψαμε λίγο οπότε να σας εξηγήσουμε. Ο Καμπάτσο είναι υποψήφιος στόχων ομάδων του ΝΒΑ και σε περίπτωση που αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πάμπλο Λάσο θα έχει σημαντικό πρόβλημα στην θέση των πλέι μέικερ, σε μία αγορά που δεν υπάρχουν οι παίκτες για να αντικαταστήσουν έναν παίκτη τέτοιου μεγέθους. Αν φύγει λοιπόν για το ΝΒΑ (βρίσκοντας ένα τρόπο να πληρωθεί και η τεράστια ρήτρα του), τοτε ο Λαπροβίτολα πρέπει να παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης για να μην αδειάσει ο άσος του. Την ίδια ώρα έχει ισπανικό διαβατήριο και είναι υπερπολύτιμος για το πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που ο Λαπροβίτολα μείνει ελεύθερος, τότε ο Παναθηναϊκός θα είναι σε θέση να αποσπάσει την υπογραφή το καθώς καλύπτει τα θέλω του οικονομικά, ενώ ο Βόβορας του έχει εξηγήσει τον ρόλο του και το γεγονός ότι θα είναι ο βασικός πλέι μέικερ του.

Εν κατακλείδι, ο Καμπάτσο ρυθμίζει την υπόθεσή του για το Τριφύλλι, αφού θα μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα μόνο εάν ο βραχύσωμος γκαρντ μείνει στην Μαδρίτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ