Ολυμπιακός : Δουλειά στο σουτ για τον Χασάν Μάρτιν (vid)

Ολυμπιακός : Δουλειά στο σουτ για τον Χασάν Μάρτιν (vid)

Ο Αμερικανός σέντερ των Ερυθρόλευκων περνάει ώρες στο παρκέ και προετοιμάζεται στις ΗΠΑ για την πρώτη του σεζόν στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να επενδύσει επάνω στο ταλέντο του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέπει στο πρόσωπο του Χασάν Μάρτιν τον παίκτη από τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι θα ξεκινούν στο «5» και παράλληλα ένα αθλητή που… ταιριάζει στον Οκτάβιους Έλις.

Ο πρώην σέντερ της Μπουντούτσνοστ έχει αντιληφθεί ότι η χρονιά που έρχεται είναι πολύ απαιτητική για τον ίδιο. Το βάπτισμα πυρός του στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, την Ευρωλίγκα, έρχεται με μία ιστορική ομάδα της διοργάνωσης, τον Ολυμπιακό, η οποία ψάχνει την επιστροφή της στις επιτυχίες.

Τεράστιο το βάρος λοιπόν στις πλάτες του, την ώρα που γίνεται όλο και πιο έντονη κουβέντα εάν θα έπρεπε οι Πειραιώτες να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα ψηλού που φέρνει περισσότερο στα χαρακτηριστικά του προκατόχου του, Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Μάρτιν αυτήν την περίοδο βρίσκεται στις ΗΠΑ. Έχει πάρει από τον υπεύθυνο φυσικής κατάστασης του Ολυμπιακού, Ανδρέα Γκατζούλη, το πρόγραμμά που πρέπει να ακολουθήσει και ρίχνει τόνους ιδρώτα για να μπορέσει να εμφανιστεί έτοιμος για να… λάμψει.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που δεν έχει στο παιχνίδι του, είναι το σουτ από μέση απόσταση, την ώρα που έχει και τα… θεματάκια του στις βολές. Για αυτό όσο βρίσκεται μακριά από την καινούρια ομάδα του, προσπαθεί, έστω και εξ αποστάσεως, να βελτιώνει και αυτήν την αδυναμία του.

Το προηγούμενο διάστημα δούλεψε στην φυσική του κατάσταση τρέχοντας ακόμα και στην παραλία σε άμμο, ενώ τώρα πατάει παρκέ.
Όπως ανέβασε και στο τελευταίο του στόρι στο Instagram, ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού λειτουργεί ως… σουτέρ, κάνοντας ότι περνάει από το χέρια του για να διορθώσει τα… κακώς κείμενα σε αυτό το κομμάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ