GM Χίμκι : «Το συμβόλαιο του Μοζγχόφ θα ενεργοποιούταν μόνο αν έπαιζε, αυτό δεν έγινε»

GM Χίμκι : «Το συμβόλαιο του Μοζγχόφ θα ενεργοποιούταν μόνο αν έπαιζε, αυτό δεν έγινε»

Στην αποκάλυψη πως δεν έλαβε χρήματα τη φετινή σεζόν από την Χίμκι ο Τιμοτέι Μοζγκόφ, επειδή δεν αγωνίστηκε, προχώρησε ο GM της ομάδας.

Για το συμβόλαιο και την επιστροφή του Τιμοτέι Μοζγκόφ στην αγωνιστική δράση μίλησε ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι.

Συγκεκριμένα, ο Πάβελ Αστάχοφ δήλωσε στο «Sport-Express» πως από τη στιγμή που δεν έπαιξε δεν ενεργοποιήθηκε η συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών , ενώ έκανε εκτίμηση για την επάνοδό του στα γήπεδα.

«Έχει μία δύσκολη προϊστορία με το γόνατό του. Τον περασμένο Μάρτιο είχε σχεδόν αποθεραπευτεί και ήταν έτοιμος να παίξει, αλλά οι διοργανώσεις ολοκληρώθηκαν πρόωρα. Μετά ο Τιμοφέι αποφάσισε να πάει στον γιατρό και εκείνος διέγνωσε πρόβλημα στο γόνατο ξανά. Με βάση τα αποτελέσματα των εξετάσεών του, αποφασίσαμε να καθαρίσουμε το γόνατο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η αποθεραπεία του θα έπαιρνε 3-4 μήνες. Είναι πιθανό να έχει αναρρώσει μέχρι τον Δεκέμβριο. Είμαστε σε συνεχή επαφή μαζί του. Θα δούμε πως θα πάει η κατάσταση του Μοζγκόφ και πως θα ξεκινήσει τις προπονήσεις»

«Το συμβόλαιο ήταν συγκεκριμένο και θα ενεργοποιούνταν μόνο στην περίπτωση που ο Τιμοφέι αγωνιζόταν σε επίσημα ματς. Αυτό δεν έγινε. Προετοιμάστηκε, προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ