Παναθηναϊκός: Η Ρεάλ αποφασίζει για τον Λαπροβίτολα

Παναθηναϊκός: Η Ρεάλ αποφασίζει για τον Λαπροβίτολα

Οι Πράσινοι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Αργεντινό γκαρντ και περιμένουν την απόφαση της Βασίλισσας αναφορικά με την υπόθεσή του.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Νίκολας Λαπροβίτολα είναι γνωστό εδώ και καιρό. Οι Πράσινοι βλέπουν τον έναν μετά τον άλλον υποψήφιο στόχο τους να απομακρύνεται, αν και το τελευταίο διάστημα, όλη η προσοχή τους έχει επικεντρωθεί στον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Και μάλιστα τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για να τον κάνουν δικό τους. Ο Παναθηναϊκός είναι σε επαφές με την πλευρά του Λαπροβίτολα και φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά μαζί του.

Τι απομένει όμως για να έρθει στο ΟΑΚΑ; Να μείνει ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης. Και αυτό ίσως χρειαστεί πάρα πολύ χρόνο, καθώς στην Ισπανία περιμένουν τι ακριβώς θα συμβεί με τον Φακούντο Καμπάτσο. Σε περίπτωση που φύγει, τότε θεωρείται απαραίτητος ο Λαπροβίτολα για τον Λάσο.

Το κακό στην υποθεση αυτή, είναι πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να κοιτάει διακριτικά τις εξελίξεις, όμως μπορεί να πάρει αρκετό καιρό. Αυτήν την στιγμή δηλώνουν στο Τριφύλλι ότι δεν κοιτούν κάποιον άλλον παίκτη, δείχνοντας έτσι την επιμονή τους προς το πρόσωπό του. Για πόσο καιρό θα περιμένουν; Ο χρόνος λιγοστεύει και η υπόθεση του Λορένζο Μπράουν απέδειξε πως ο Παναθηναϊκός δεν αστειεύεται και δεν είναι από τις ομάδες που θα μπουν στην διαδικασία να περιμένουν και πολύ, κάτι που σημαίνει πως πρέπει και η πλευρά του παίκτη να πιέσει για την ελευθερία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ