Ολυμπιακός : Η απόκτηση Σλούκα και η αισιοδοξία για πλέι οφ (poll)

Ολυμπιακός : Η απόκτηση Σλούκα και η αισιοδοξία για πλέι οφ (poll)

Η ευφορία για την επιστροφή του Έλληνα γκαρντ προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων των Ερυθρόλευκων στο poll που έτρεξε το «10».

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε ένα εξαιρετικό… ρελάνς στις μεταγραφές του, ανακοινώνοντας την επιστροφή του Κώστα Σλούκα μετά από πέντε χρόνια στην Φενέρ και σκορπώντας τεράστια αισιοδοξία στον κόσμο των Πειραιωτών.

Η ανακοίνωση του «Σλούκι» δημιούργησε έκσταση στις τάξεις των φίλων των Ερυθρόλευκων, με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να φωνάζουν ισχυρό «παρών» σε όλους μετά από αυτήν την κίνηση.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα πάντως της ευφορίας που υπάρχει στον κόσμο είναι ψηφοφορία που διεξήχθη στο poll του «10» αναφορικά με το που βλέπουν οι φίλοι της ομάδας να φτάνει στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας. Τα αποτελέσματα ήταν όπως και να έχει εντυπωσιακά.

Στο ερώτημα λοιπόν «Μετά την ολοκλήρωση του ρόστερ, σε ποια θέση πιστεύετε ότι θα τερματίσει ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα;», δώσαμε στον κόσμο την ευκαιρία να διαλέξει ανάμεσα σε: 1-2 θέση, 3-4 θέση, 5-6 θέση, 7-8 θέση, 9-10 θέση, 11-12 θέση, 13-14 θέση και 14-18 θέση.

Σε ένα μεγάλο δείγμα λοιπόν, οι φίλοι των Ερυθρόλευκων- και όχι μόνο- που ψήφισαν στο συγκεκριμένο poll, έδειξαν κάθε άλλο παρά αισιόδοξοι για το μέλλον της ομάδας του Πειραιά στην Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν.

Μονάχα με την στελέχωση του ρόστερ από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, το 37% που ψήφισαν πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να τερματίσει στο 5-6 της κατάταξης.
Δείγμα της ευφορίας που υπάρχει στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού είναι το 27% που συγκέντρωσε το 1-2 και το 21% του 3-4, την ώρα που το 48% πιστεύει ότι οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να βρεθούν στα πλέι οφ ακόμα και με πλεονέκτημα έδρας!

Πιο συντηρητικό το 14% που ψήφισε πως ο Ολυμπιακός θα τερματίσει στις θέσεις 7-8 με μόλις 1% να πιστεύει πως δεν θα μπορέσει το συγκρότημα του Μπαρτζώκα να βρεθεί στην τελική οχτάδα!
Με άλλα λόγια το 99% που ψήφισε, υπό την… επήρεια του Σλούκα, θεωρεί πως ο Ολυμπιακός σίγουρα θα «τσεκάρει» εισιτήριο για τα πλέι οφ.
Νηφάλιο ή όχι, αυτό είναι ένα δείγμα του πόσο πιστεύουν στον Πειραιά τον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν στην Ευρωλίγκα.

Δείτε το poll του «10»:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ