Λαντέιλ : Δε θέλει Ζαλγκίρις, «ψάχνεται» για ΝΒΑ

Λαντέιλ : Δε θέλει Ζαλγκίρις, «ψάχνεται» για ΝΒΑ

Ο Αυστραλός σέντερ δεν θέλει να συνεχίσει στο Κάουνας και κοιτάει προς την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ενώ περιμένει προτάσεις από τις ομάδες της Ευρωλίγκας.

Ο Ζακ Λαντέιλ προερχόταν από μία εξαιρετική σεζόν στην Ζαλγκίρις, στην πρώτη του χρονιά στην Ευρωλίγκα. Ο Αυστραλός φόργουορντ/σέντερ ήταν αρκετά καλός με την ομάδα του Κάουνας, έχοντας 11 πόντους κατά μέσο όρο, με 64,6% στο δίποντο (82/127) και 30,2% στο τρίποντο (19/63) ενώ κατέβαζε και 4,4 ριμπάουντ.

Δεν χρησιμοποιούμε τυχαία τον παρελθοντικό χρόνο. Ο Αυστραλός ψηλός εξέφρασε ανοιχτά την άποψή του ότι θέλει να φύγει από την Ζαλγκίρις και να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, στοχεύοντας μάλιστα να αγωνιστεί στο ΝΒΑ.

Όπως τόνισε σε λιθουανικό Μέσο, ο Λαντέιλ ότι είναι ακόμα ανοιχτός σε κάθε πρόταση από ομάδες της Ευρωλίγκας, τονίζοντας πάντως ότι προτεραιότητά του είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Επίσης υποστήριξε ότι εάν στο ΝΒΑ επιτρεπόταν αυτήν την περίοδο οι παίκτες που παίζουν σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και εκτός ΗΠΑ να αγωνιστούν εκει, τότε θα ήταν σίγουρα στο ΝΒΑ. Από την άλλη, είναι σίγουρος πως θα μπορέσει να… εισχωρήσει στην free agency του ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ