Marca : «Αποφάσισε να φύγει από τη Ρεάλ ο Καμπάτσο»

Marca : «Αποφάσισε να φύγει από τη Ρεάλ ο Καμπάτσο»

Ο Φακούντο Καμπάτσο φέρεται έτοιμος να φύγει από τη Ρεάλ και να κυνηγήσει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, με την περίπτωση του να σχετίζεται άμεσα με την αποδέσμευση του Νικολάς Λαπροβίτολα, που απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

Ο Φακούντο Καμπάτσο αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρο του ΝΒΑ, βάζοντας φωτιά τόσο στη βασίλισσα αλλά και… στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Marca, ο Αργεντινός γκαρντ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, κάτι που σημαίνει ότι επηρεάζει και την περίπτωση του Νικολάς Λαπροβίτολα τον οποίο θέλει το τριφύλλι.

Πιο συγκεκριμένα το ισπανικό δημοσίευμα τονίζει ότι οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς και Ντάλας Μάβερικς θέλουν να προσθέσουν στις τάξεις τους τον παίκτη, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα, που δεν είναι άλλο από το nba out στο συμβόλαιό του με την Ρεάλ, το οποίο είναι κοντά στα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η βασίλισσα δεν πρόκειται να κάνει πίσω και θα απαιτήσει όλο το ποσό, ενώ ο ίδιος ο Καμπάτσο θα πρέπει να περιμένει μέχρι τον Οκτώβριο, όταν και ανοίγει η free agency στο ΝΒΑ.

Από εκεί και πέρα σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal με ομάδα του ΝΒΑ και ο Αργεντινός αποχωρήσει η Ρεάλ θα μείνει μόνο με τον Σέρχιο Γιουλ στο «1», κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει τον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Νικολάς Λαπροβίτολα και περιμένουν να αποδεσμευτεί από τη Ρεάλ για να τον κάνουν δικό τους, όμως εφόσον φύγει ο Καμπάτσο η βασίλισσα μπορεί να επιλέξει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, γεγονός που αυτόματα βάζει τέλος στις όποιες ελπίδες του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον Λαπροβίτολα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ