Από Ερυθρόλευκος, θα γίνει Πράσινος ο Γουίλιαμς Γκος;

Από Ερυθρόλευκος, θα γίνει Πράσινος ο Γουίλιαμς Γκος;

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κροατία, ο Αμερικανός γκαρντ των Τζαζ είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Από τη στιγμή που η Ρεάλ θα χάσει τον Φακούντο Καμπάτσο που βλέπει… ΝΒΑ, ο Νίκολας Λαπροβίτολα είναι ακόμα πιο κοντά στην παραμονή του στην Μαδρίτη.

Αυτό αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να αναζητά άλλους στόχους για την θέση του πλέι μέικερ. Παίκτες στην αγορά είναι ελάχιστοι που μπορούν να αποκτηθούν από τους Πράσινους, οι οποίοι ψάχνουν έναν παίκτη προσιτό οικονομικά για να καλύψουν τη θέση του βασικού τους πλέι μέικερ.

Θα μπορούσε αυτός να είναι ο Νάιντζελ Γουίλιαμς Γκος; Σύμφωνα με το δημοσίευμα του κροατικού crosarka ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού φέρεται ως υποψήφιος στόχος του Παναθηναϊκού!

Το όνομα του Αμερικανού γκαρντ είχε ακουστεί στις αρχές του καλοκαιριού και για τους Ερυθρόλευκους και τώρα μπλέκει στο ρεπορτάζ του Τριφυλλιού. Ο Γκος δεν κατάφερε να βρει τον ρόλο που ήθελε στο ΝΒΑ με την Γιούτα, αγωνίστηκε περισσότερο στην G-League και ίσως να σκεφτεί το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Γηραιά Ήπειρο, στην οποία αγωνίστηκε με την Παρτιζάν και τον Ολυμπιακό.

Βέβαια αυτήν την περίοδο ανήκει στους Τζαζ, με τους οποίους είναι στο Ορλάντο για την επανέναρξη της λίγκας, καθώς είναι ανάμεσα στις επιλογές των «Μορμόνων» για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ