Προς παραμονή ο Ουίλμπεκιν στη Μακάμπι!

Προς παραμονή ο Ουίλμπεκιν στη Μακάμπι!

Παρά τις φήμες που ήθελαν τον Σκότι Ουίλμπεκιν να αποχωρεί από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ όλα δείχνουν ότι ο Αμερικανός «μπομπέρ» θα παραμείνει στην «ομάδα του λαού».

Όλα δείχνουν παραμονή για τον Σκότι Ουίλμπεκιν στη Μακάμπι.

Για την περίπτωση του είχαν ακουστεί πολλά. Η συμπεριφορά που είχε εν μέσω των play off του ισραληινού πρωταθλήματος φανέρωνε τάσεις φυγείς για τον Αμερικάνο παρόλο που πριν λίγους μήνες υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Οι τάσεις φυγής αυτές δεν ήρθαν… τυχαία καθώς είχε γραφτεί πως η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί την περίπτωση του για αντικαταστάτη του Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν στο ΝΒΑ. Για τον λόγο αυτό οι Μαδριλένοι, όπως φαινόταν έβλεπαν στο πρόσωπό του πρώην παίκτη της ΑΕΚ και της Νταρουσάφακα τον αντικαταστάτη του Αργεντινού άσου.

Τα δεδομένα ωστόσο δείχνουν πως και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Σκότι Ουίλμπεκιν θα συνεχίσει να «βομβαρδίζει» τα αντίπαλα καλάθια υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο Έλληνας κόουτς αν τελικά δεν συμβεί κάτι αναπάντεχο, θα πρέπει να νιώθει ανακουφισμένος που δεν θα χάσει τον πιο πολύτιμο παίκτη του.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο βοηθός προπονητής των «κίτρινων», Βασίλης Γεραγωτέλλης, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94.6.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ