Ρεάλ Μαδρίτης : «Όχι» στην αποδέσμευση του Λαπροβίτολα

Ρεάλ Μαδρίτης : «Όχι» στην αποδέσμευση του Λαπροβίτολα

Αρνητικά στο αίτημα που είχε καταθέσει η πλευρά του Νίκολας Λαπροβίτολα για αποδέσμευση απάντησε η Ρεάλ Μαδρίτης. Κοιτάει αλλού για ενίσχυση στον άσο ο Παναθηναϊκός.

«Στρέφεται» αλλού για ενίσχυση στον άσο ο Παναθηναϊκός.

Ο λόγος είναι πως η Ρεάλ Μαδρίτης απάντησε αρνητικά στο αίτημα που είχε καταθέσει ο Νίκολας Λαπροβίτολα για να λυθεί το συμβόλαιο του και να συνεχίσει στους πράσινους, οι οποίοι είχαν εξαιρετικό δίαυλο επικοινωνίας μαζί του.

Ο πρώην γκαρντ των Σαν Αντόνιο Σπερς είχε ξεκαθαρίσει στη διοίκηση της «Βασίλισσας» πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην ισπανική πρωτεύουσα, καθώς δεν έχει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής στο ροτέισον του Πάμπλο Λάσο.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες της Ρεάλ βλέποντας πως ο Φακούντο Καμπάτσο είναι πολύ κοντά στην μετακίνηση του στο ΝΒΑ, δεν είναι διατεθιμένοι να βγουν στην αγορά για δύο παίκτες και έτσι υπολογίζουν κανονικά τον Αργεντινό για την νέα αγωνιστική περίοδο σε Ευρωλίγκα και ACB.

Είναι αντιληπτό πως στο «τριφύλλι» πρέπει να εξετάσουν άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση τους στη θέση «1» και ο Γιώργος Βόβορας να αποφασίσει ποια από της λύσεις που έχει στο «μπλοκάκι» του για μπακ απ είναι εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στα «θέλω» του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ