«Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από την Ρεάλ»

«Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από την Ρεάλ»

Τη νοοτροπία της Ρεάλ Μαδρίτης, σχετικά με τους παίκτες της και το μέλλον τους, αποκάλυψε ένα ισπανικό Μέσο.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί εδώ και αρκετό καιρό να ντύσει στα «πράσινα» τον Νίκολας Λαπροβίτολα, ο οποίος ωστόσο έχει «φυλακιστεί» στο σκληρό «πόκερ» που παίζει η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένχες» δεν φέρονται διατεθειμένοι να τον αφήσουν ελεύθερο, με την ισπανική ιστοσελίδα basquetplus.com, να αποκαλύπτει μία… κρυφή εμμονή των Μαδριλένων.

Ποιά είναι αυτή λοιπόν; Η Ρεάλ πιστεύει πως η Μαδρίτη και όλος ο οργανισμός, είναι ο «παράδεισος» για κάθε μπασκετμπολίστα, θεωρώντας πως δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το «WiZink Center»… τουλάχιστον στην γηραιά ήπειρο. Είναι γνωστό σε όλους πως η ομάδα του Πάμπλο Λάσο πρόκειται για μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, με μέγιστη οργάνωση και επαγγελματισμό, δίνοντας παράλληλα και στους αθλητές της, την ευκαιρία να «γευτούν» τίτλους και διακρίσεις.

Όλα αυτά φαίνεται πως έχουν ενεργήσει ως «αρωγοί» στην απόκτηση αυτής της νοοτροπίας που έχουν φτιάξει στη «Βασίλισσα». Στο δημοσίευμα αναφέρεται χαρακτηριστικά η υπόθεση του Λαπροβίτολα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και του Φακούντο Καμπάτσο που τον καλούν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το NBA.

Η «μαρτυρία« ωστόσο δεν τελειώνει εκεί, αφού αναφέρει και την περίπτωση του Γκάμπριελ Ντεκ που «ψάχνεται» επίσης για το NBA, αλλά και τις υποθέσεις του παρελθόντος, όπως του Σέρχιο Ροντρίγκεθ και του Νίκολα Μίροτιτς, οι οποίοι δεν αποχώρησαν και τόσο φιλικά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ