Λαπροβίτολα: «Υπέροχο που με ήθελε ο Παναθηναϊκός αλλά…»

Λαπροβίτολα: «Υπέροχο που με ήθελε ο Παναθηναϊκός αλλά…»

Ο Αργεντινός γκαρντ μίλησε για το ενδιαφέρον των Πρασίνων και το γεγονός ότι τελικά θα παραμείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός τον ήθελε διακαώς. Είχε μάλιστα προφορική συμφωνία μαζί του όμως δεν εξαρτιόταν από αυτόν. Ο Νίκολα Λαπροβίτολα πάντως δεν κατάφερε να απεμπλακεί από την Ρεάλ Μαδρίτης και τελικά θα παραμείνει παίκτης των Μαδριλένων, περιμένοντας την προετοιμασία της ομάδας.

Ο διεθνής πλέι μέικερ μίλησε στην ιστοσελίδα basquetplus.com και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των Πρασίνων και  και τόνισε: «Αυτό που ήταν ξεκάθαρο εξ αρχής ήταν ότι έχω συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Προσπάθησα να μείνω ψύχραιμος το καλοκαίρι. Δεν ένιωθα πίεση, ή ότι είχα τραβήξει τα φώτα επάνω μου. Προσπάθησα να μείνω όσο πιο ήρεμος γινόταν.

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά στη Βαλένθια, τα πράγματα με τον Φάκου δεν ήταν ακόμα τόσο ξεκάθαρα, ήλθε ο Αλοθέν και ήταν η σειρά μου να φύγω. Άρχισα να εξετάζω τις επιλογές μου όμως στη συνέχεια η Ρεάλ μου είπε ότι ήθελε να μείνω και ότι δεν θα με άφηνε να φύγω! Επομένως, είμαι εδώ και περιμένω να αρχίσει η preseason.

Πάντα είναι υπέροχο όταν σε θέλουν, ή όταν αποτελείς πρώτη επιλογή για μια ομάδα όμως δεν εξαρτιόταν από εμένα! Μίλησα με τον Πάμπλο Λάσο. Μου ξεκαθάρισε την κατάσταση. Το πως έχουν τα πράγματα και το τι σκέφτεται για την επόμενη σεζόν. Νομίζω πως ήθελα αυτό ακριβώς, μια κουβέντα μαζί του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ