Βουγιούκας : «Ευκαιρία να αποδείξουμε ότι είμαστε ομάδα Final 4»

Βουγιούκας : «Ευκαιρία να αποδείξουμε ότι είμαστε ομάδα Final 4»

Ο Ίαν Βουγιούκας ενόψει τη μάχης του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ (19/1, 21:15) δήλωσε ότι μια νίκη κόντρα στους Ρώσους θα ήταν και μίας πρώτης τάξεως απόδεξιξη ότι οι πράσινοι είναι ομάδα Final Four!

Ο Ίαν Βουγιούκας σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague, τόνισε ότι μια νίκη κόντρα στην ρωσική αρκούδα θα αποδείξει, ότι οι Πράσινοι είναι ομάδα με στόχο το Final 4!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα σέντερ:

«Αντέχουμε, είμαστε μία ομάδα που έχει χτιστεί να παίζει με τέτοιους αντιπάλους. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι ειδικά μετά τη Φενέρμπαχτσε αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αύριο. Το καλό με το νέο format της Ευρωλίγκας είναι ότι δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς.

Ξέρουμε ότι στο ΟΑΚΑ έχουμε ως τώρα το απόλυτο των νικών και θα προσπαθήσουμε να το διατηρήσουμε. Σίγουρα είναι μία ευκαιρία να αποδείξουμε πως είμαστε ομάδα για το Final Four. Αν θέλουμε να τερματίσουμε στην τετράδα αυτές τις ομάδες πρέπει να τις κερδίζουμε στην έδρα μας. Για τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ που πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός, είπε: «Είναι πολλοί οι παίκτες που πρέπει να προσέξουμε, το ρόστερ της ΤΣΣΚΑ είναι πλούσιο. Πρέπει λοιπόν να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ