Ολυμπιακός : «Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα και θα την αλλάξουμε» είπε ο Μάντζαρης

Ολυμπιακός : «Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα και θα την αλλάξουμε» είπε ο Μάντζαρης

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Χίμκι, με τον Έλληνα γκαρντ να αναφέρει χαρακτηριστικά πως «είναι άδικο να ξεφτιλιζόμαστε».

Ο Ολυμπιακός υπέστη βαριά ήττα για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, χάνοντας με κάτω τα χέρια (και) από την Χίμκι, με αποτέλεσμα ο Βαγγέλης Μάντζαρης να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας και να κάνει λόγο για ανάγκη αυτοκριτικής.

«Δεν μπορώ να βρω εξήγηση. Δεν κατεβήκαμε στο ματς. Είμαστε απογοητευμένοι και απογοητεύουμε και τον κόσμο μας. Πρέπει να γίνει κάτι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να ξεπεράσουμε την κακή αυτή εικόνα. Πρέπει να αλλάξουμε στην εικόνα μας στο παρκέ», ανέφερε αρχικά.

«Σήμερα ζήσαμε πάλι αυτό που ζήσαμε και στην Ισπανία. Αδικούμε τον εαυτό μας και τους οπαδούς μας. Τόσες κακές εμφανίσεις μαζεμένες δεν έχει ξαναγίνει. Δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε. Να δώσουμε ό,τι έχουμε παραπάνω και να αλλάξουμε την εικόνα μας. Είναι μια τραγική εμφάνιση. Αυτή η εικόνα δεν αξίζει. Πρέπει να την αλλάξουμε και θα την αλλάξουμε», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ