Παναθηναϊκός : Δυνατά τεστ στο Gomelsky Cup

Παναθηναϊκός : Δυνατά τεστ στο Gomelsky Cup

Ο Παναθηναϊκός πρόκειται να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον Ερυθρό Αστέρα και τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στα μέσα Σεπτεμβρίου, για το Gomelsky Cup.

Το δημοφιλές και καθιερωμένο τουρνουά, Gomelsky Cup, θα διεξαχθεί κανονικά και φέτος.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου στη Ρωσία (όπως κάθε χρόνο άλλωστε) και θα έχει την παρουσία μίας ελληνικής ομάδας. Και πιο συγκεκριμένα, του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» του Γιώργου Βόβορα θα βρέθουν στη Μόσχα σε περίπου έναν μήνα από τώρα, για να δώσουν δυνατά φιλικά εν όψει της έναρξης της σεζόν. Αντίπαλοι του «τριφυλλιού» θα είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Λοκομοτίβ Κουμπάν και ο Ερυθρός Αστέρας.

Μετά από τρία χρόνια θα βρεθεί ξανά ο Παναθηναϊκός στο ιστορικό τουρνουά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μερικές ημέρες πριν το Gomelsky Cup, οι «πράσινοι» θα συμμετάσχουν σε ένα ακόμη δύσκολο και απαιτητικό τουρνουά στο Κάουνας της Λιθουανίας. Αντίπαλοι εκεί θα είναι η Ζαλγκίρις, η Αναντολού Εφές και η Αρμάνι Μιλάνο.

Υπενθυμίζεται πως το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού στη νέα EuroLeague θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου στη Ρωσία κόντρα στη Χίμκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ