Μακάμπι Τελ Αβίβ : Ανακοίνωσε τον Κρις Τζόουνς (pic)

Μακάμπι Τελ Αβίβ : Ανακοίνωσε τον Κρις Τζόουνς (pic)

Ο Κρις Τζόουνς θα αγωνίζεται στη Μακάμπι Τελ Αβίβ την επόμενη σεζόν.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση για τη νέα σεζόν προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στις εγχώριες αλλά και τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρις Τζόουνς ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 1+1 χρόνων. Πρόκειται για τη δεύτερη μεταγραφή που πραγματοποιούν φέτος οι πρωταθλητές Ισραήλ μετά από αυτή του Οζ Μπλέιζερ.

Ο Έλληνας κόουτς δήλωσε για τη μεταγραφή στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Ο Κρις είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης που μπορεί να σκοράρει και να πασάρει καλά. Είναι ένας πόιντ γκαρντ που διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία και μπορεί να οργανώσει την ομάδα και το παιχνίδι μας.

Βρίσκεται σε μία ηλικία κατάλληλη για να κάνει το άλμα στην Ευρωλίγκα και δη σε μία ομάδα υψηλής κατάταξης, όπως η Μακάμπι. Χαίρομαι που υπέγραψε. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα ταιριάξει μαζί μας».

Ο Τζόουνς αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην τουρκική Μπουρσασπόρ μετρώντας κατά μέσο όρο 15,3 πόντους, 3,2 ριμπάουντ, 6,8 ασίστ και 1,9 κλεψίματα σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ