«Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοιτούν τον Γιάμ Μαντάρ» (vid)

«Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοιτούν τον Γιάμ Μαντάρ» (vid)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, οι δύο «αιώνιοι» έχουν στο στόχαστρό τους τον 19χρονο γκαρντ του Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος είναι ένα μεγάλο πρόσπεκτ για την χώρα του.

«Δίχτυα» στο Ισραήλ από τους δύο «αιώνιους»;

Από ότι τονίζει το ισραηλινό «Sport5»,  Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον Γιαμ Μαντάρ. Ένα όνομα άγνωστο για τους πολλούς, ο οποίος βέβαια θεωρείται ένα μεγάλο πρόσπεκτ για την χώρα και αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη.

Σύμφωνα με όσα να αναφέρονται στον εν λόγω δημοσίευμα, φέρεται να έχει δεχθεί και από τους δύο ανεπίσημη κρούση χωρίς να έχει προχωρήσει η υπόθεσή του.

Αναφορικά τώρα με τον Μαντάρ; Είναι ένας 19χρονος γκαρντ, ο οποίος ήδη έχει δηλώσει συμμετοχή στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ.

Μάλιστα, όπως θα κάνει και ο Ποκουσέφσκι, έτσι και αυτός το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στις ΗΠΑ για να κάνει κάποιες προπονήσεις. Στο Ισραήλ τονίζουν πως άφησε καλές εντυπώσεις, με τον ίδιο πάντως να μην βιάζεται και να έχει στο μυαλό του το πως θα μπορέσει μέσω της Ευρώπης να ανέβει επίπεδο.

Στο Sport5 τονίζεται παράλληλα πως απο τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει την περιφέρειά του με τις αποκτήσεις των Φόστερ, Νέντοβιτς και Τζάκσον στην θέση του, είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει η περίπτωσή του. Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της Χάποελ Τελ Αβίβ και να δουλέψει εκ νέου υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού, καθώς είχε ένα πρόβλημα στο αστράγαλο που τον ταλαιπωρούσε.

Έχει το βλέμμα του στο ΝΒΑ, όμως θα ήθελε να βρεθεί σε μία ομάδα που θα του δώσει χώρο και χρόνο για να αγωνιστεί και να βελτιωθεί.

Φέτος, ο 19χρονος γκαρντ μέτρησε 34 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της χώρας του, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη, έχοντας κατά μέσο όρο 2,8 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Το δημοσίευμα του Μαντάρ

Δείτε τον Μαντάρ εν δράσει

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ