Μαντάρ: «Υπήρξε ενδιαφέρον από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αλλά…»

Μαντάρ: «Υπήρξε ενδιαφέρον από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αλλά…»

Ο 19χρονος γκαρντ από το Ισραήλ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των δύο αιώνιων προς το πρόσωπό του, όμως τόνισε πως ήταν επιλογή του να παραμείνει προσηλωμένος στους στόχους του και την επιλογή του από κάποια ομάδα του ΝΒΑ στο προσεχές draft.

Την Δευτέρα (25/08), στο Ισραήλ υπήρξε δημοσίευμα αναφορικά με τον Γιαμ Μαντάρ και το φημολογούμενο ενδιαφέρον τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του.

Το Sport5 από την μεριά του, προχώρησε λίγο παραπάνω το ρεπορτάζ για τον 19χρονο ταλαντούχο πόιντ γκαρτ της Χάποελ Τελ Αβίβ και συνομίλησε μαζί του, με τον παίκτη του Γιάννη Καστρίτη να επιβεβαιώνει την είδηση, τονίζοντας πάντως πως επρόκειτο ουσιαστικά για μία διερευνητική επαφή από τους «αιώνιους» που δεν προχώρησε από επιλογή του και ανήκει στο παρελθόν.

«Υπήρξε αρχικό ενδιαφέρον και κάποιες διερευνητικές επαφές. Δυστυχώς οι συζητήσεις δεν συμβάδιζαν με τα σχέδιά μου και αυτό που θέλω εγώ από την μεριά μου αυτό το διάστημα. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να επικεντρωθώ στους στόχους μου και το ταξίδι που είχα κάνει (σ.σ. για το Λος Άντζελες όπου και πέρασε σειρά προπονήσεων) εκείνο το διάστημα».

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ τονίζει πως στο μυαλό του Μάνταρ είναι πλέον η Χάποελ Τελ Αβίβ και η προετοιμασίας της, ενώ περιμένει τις προτάσεις που θα έρθουν στα χέρια του, τις οποίες και θα εξετάσει μία προς μία.

Παράλληλα τονίζεται πως υπάρχουν ομάδες από το ΝΒΑ που έχουν δείξει ενδιαφέρον για το ταλέντο του και είχε συνομιλίες μαζί του, την ώρα πάντως που δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε ο ίδιος εάν θα παραμείνει στο draft του ΝΒΑ ή θα αποσύρει τη συμμετοχή του.
Οσο για τον ίδιο, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον αστράγαλό του, κάνει ατομικές προπονήσεις και αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα του Καστρίτη που έχει ξεκινήσει προετοιμασία από τις 2 Σεπτεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ