Ολυμπιακός: «Η παρέα έσμιξε ξανά» (pic)

Ολυμπιακός: «Η παρέα έσμιξε ξανά» (pic)

Με τον ερχομό του Κώστα Παπανικολάου στο Μέτσοβο, οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Σλούκας έσμιξαν και πάλι μαζί με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να παρουσιάζει μία όμορφη φωτογραφία των τεσσάρων από την προετοιμασία.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης (27/08) ο Κώστας Παπανικολάου βρίσκεται στο Μέτσοβο και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας φόργουορντ αναμένεται να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για να μπορέσει να φτάσει στο επίπεδο των συμπαικτών του, καθώς όλο αυτό το διάστημα, έπρεπε να ξεπεράσει την περιπέτεια με τον κορωνοϊό, οπότε μοιραία ήταν και εκτός προπονήσεων.

Κατά την άφιξή του στο Μέτσοβο, οι παίκτες αλλά και το τεχνικό τιμ υποδέχθηκαν τον Κώστα Παπανικολάου, με τον Κώστα Σλούκα να χαίρεται λίγο περισσότερο, καθότι είδε τον καλό του φίλο να είναι πάλι στην ίδια ομάδα μαζί του.

Στη συνέχεια άπαντες κατευθύνθηκαν στο παρκέ για το καθιερωμένο πρόγραμμα του Ολυμπιακού, με τις… παλιοσειρές να θυμούνται για λιγάκι τις εποχές που ήταν όλοι μαζί.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός «έπιασε» ένα στιγμιότυπο που ο Κώστας Σλούκας, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Γιώργος Πρίντεζης τα έλεγαν καθήμενοι σε ένα από τα παγκάκια και έβαλε στο… κλίμα τον κόσμο της με το παρακάτω tweet.

«Η παρέα έσμιξε ξανά…». Μία ατάκα που από μόνη της λέει πάρα πολλά.

Δείτε το tweet των Ερυθρόλευκων

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ