«Έμπειροι οι Μιλουτίνοφ και Σενγκέλια, ακόμα προσαρμόζονται»

«Έμπειροι οι Μιλουτίνοφ και Σενγκέλια, ακόμα προσαρμόζονται»

Για την μέχρι τώρα εικόνα των Νίκολα Μιλουτίνοφ και Τορνίκε Σενγκέλια μίλησε ο βοηθός της ΤΣΣΚΑ Ανδρέας Πιστιόλης.

Ικανοποιημένοι έχουν μείνει στο «στρατόπεδο» της ΤΣΣΚΑ όσον αφορά τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Τορνίκε Σενγκέλια.

Ο βοηθός του Δημήτρη Ιτούδη, στην ομάδα της Μόσχας, Ανδρέας Πιστιόλης σχολίασε το ανεπίσημο ντεμπούτο των δύο παικτών εξηγώντας πως ακόμα είναι σε περίοδο προσαρμογής, αλλά εργάζονται στο κομμάτι της ομαλής ένταξης τους στο σύνολο.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε για τους δύο νεοφερμένους «πύργους»:

«Είναι κι οι δύο πολύ έμπειροι παίκτες, ακόμη προσαρμόζονται. Περιμένουμε ότι θα έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, γιατί χρειάζεται να μάθουν τους συμπαίκτες τους, πώς δουλεύει η ομάδα και όλα αυτά. Είναι όμως σε καλό δρόμο, είναι επαγγελματίες και δουλεύουν σκληρά στο γήπεδο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος απ’ όσα βλέπω μέχρι τώρα, αλλά σίγουρα περιμένω ακόμη καλύτερα από εκείνους.

Έχουμε συσσωρευμένη κούραση στους παίκτες από την σκληρή προετοιμασία, το βλέπουμε αυτό. Τα παιδιά δουλεύουν πραγματικά σκληρά στις προπονήσεις. Αυτό είναι ένα μάθημα σήμερα, γιατί βλέπουμε ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παλεύουμε και δεν μπορούμε να δίνουμε τίποτα εύκολο στον αντίπαλο, γιατί θα αρπάζει την ευκαιρία για να την εκμεταλλευτεί.

Όλοι όσοι παίζουν απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, έχουν κίνητρο. Όταν εμείς ήμασταν σε απόδοση εφάμιλλη με την ποιότητά μας, κυριαρχούσαμε στο γήπεδο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ