Ροντρίγκεθ : «Όλοι έλεγαν ότι θα πέσει το επίπεδο, έγινε το αντίθετο»

Ροντρίγκεθ : «Όλοι έλεγαν ότι θα πέσει το επίπεδο, έγινε το αντίθετο»

Ο γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε για την EuroLeague της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το μεταγραφικό πάρε-δώσε συνεχίζεται στην EuroLeague, με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ να στέκεται στο γεγονός πως ανεβαίνει το επίπεδο της διοργάνωσης.

Παράλληλα, ο γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε και για τη σημασία που έχει για την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της στην Ιταλία.

«Γνωρίζουμε ότι η νίκη στην Ιταλία θεωρείται σχεδόν υποχρέωση για εμάς. Η Euroleague είναι πολύ ελκυστική μπορεί να μας δώσει μεγάλη ικανοποίηση, αλλά είναι ζωτικής σημασίας να το κάνουμε καλά στην Ιταλία, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τώρα το Σούπερ Καπ, να φέρουμε πίσω το πρωτάθλημα στην Ιταλία, όπως και το κύπελλο.

Η σεζόν είναι μεγάλη, αλλά είμαστε ξεκάθαροι που θέλουμε να πάμε, πρώτα απ’ όλα το πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όλοι είπαν ότι τα μπάτζετ θα μειωθούν και ότι το επίπεδο της EuroLeague θα πέσει. Συνέβη το αντίθετο, όλοι φαίνονται πιο δυνατοί.

Οι αμφιβολίες παραμένουν σχετικά με τις συνθήκες στις οποίες θα παίξουμε, σε τι θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Έχουμε μεγαλώσει, έχουμε παίκτες, οι οποίοι έχουν συνηθίσει να κερδίζουν. Το ταλέντο δεν λείπει, όπως και οι προπονητές. Όλα πρέπει να τα κάνουμε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ