Κοκόσκοφ : «Αν οι Σανς επέλεγαν στο ντραφτ τον Ντόντσιτς, δεν θα ερχόμουν στη Φενέρ»

Κοκόσκοφ : «Αν οι Σανς επέλεγαν στο ντραφτ τον Ντόντσιτς, δεν θα ερχόμουν στη Φενέρ»

Στην αποκάλυψη πως αν ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν παίκτης των Σανς δεν θα οδηγούσε τον ίδιο στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε προέβη ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

Μία πολύ ιδιαίτερη… αποκάλυψη έκανε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

Ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε ισχυρίστηκε πως αν ο Ντόντσιτς είχε πάει στους Φοίνιξ Σανς εκείνος δεν θα έπαιρνε… μεταγραφή στην Ευρωλίγκα. Ο λόγος προφανής. Η ποιότητα του Σλοβένου δεν θα είχε ως αποτέλεσμα την αγωνιστική περίοδο 2018-19 να έχουν οι Σανς μόλις 19 νίκες στην κανονική διάρκεια με τον Σέρβο στον πάγκο. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στην εθνική Σλοβενία κατακτώντας το Eurobasket του 2017.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ για τον αστέρα των Ντάλας Μάβερικς:

«Τρομακτική η εξέλιξη του. Πέρυσι ήταν από τους ταλαντούχους παίκτες παγκοσμίως, όμως φέτος ανήκει στους κορυφαίους του κόσμου. Μην ξεχνάτε πως είναι 19 ετών και θα παίξει μπάσκετ άλλα 17-18 χρόνια. Αν μείνει υγιής τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρει πρωτάθλημα. Έχει μία δυναμική που δεν μπορείς να σταματήσεις. Κανείς δεν πίστεψε όμως πως θα φτάσει σε τέτοιο επίπεδο γρήγορα. Ψεύτης όποιος το υποστηρίζει. Δεν θα βρισκόμουν τώρα εδώ μαζί αν οι Σανς τον διάλεγαν στο draft»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ