H συμφωνία του Βούκσεβιτς που δείχνει… ΝΒΑ (pic, vid)

H συμφωνία του Βούκσεβιτς που δείχνει… ΝΒΑ (pic, vid)

Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς πλέον εκπροσωπείται από την εταιρείας Wasserman, στην οποία ανήκει και ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι και ειδικεύεται στην προώθηση αθλητών στο ΝΒΑ.

Από τα παιδιά που δεν καταφέραμε να δούμε και πολύ στην χώρα μας ήταν ο Τρίσταν Βούκσεβιτς. Ο γιός του άλλοτε παίκτη του Απόλλωνα και του Ολυμπιακού, Ντούσαν, ήταν στις Ακαδημίες των Ερυθρόλευκων. Αγωνίστηκε ελάχιστα στους Παίδες και στα 14 του ξεχώριζε για το ύψος του αλλά και την ικανότητά του μακριά από το καλάθι, παρότι στον Πειραιά χρησιμοποιούταν πιο πολύ ως σέντερ.

Το καλοκαίρι του 2018 η Ρεάλ Μαδρίτη τον απέκτησε καθώς οι Μαδριλένοι αρέσκονται στο να επενδύουν σε ταλέντα που έχουν προοπτική. Και όχι άδικα καθώς η ιστορία τους έχει δικαιώσει.

Στα 17 του πλέον, ο Τρίσταν και όντας δύο χρόνια κάτοικος Μαδρίτης, έχει αποφασίσει (παρότι γεννήθηκε στην χώρα μας) να επιλέξει την σέρβική του υπηκοότητα  για να αγωνιστεί και με τα χρώματα της Σερβίας.

Επιπρόσθετα από την έναρξη της προετοιμασίας της Ρεάλ, ο νεαρός φόργουορντ γυμνάζεται κανονικά με την πρώτη ομάδα της Βασίλισσας και πριν μερικές ημέρες πραγματοποίησε έστω και ανεπίσημα το ντεμπούτο του. Ημέρα που τα πήγε περίφημα, πήρε τα εύσημα από τον Πάμπλο Λάσο και τον Σέρχιο Γιούλ και έδειξε πως το μέλλον του ανήκει.


Η αλήθεια είναι πως αυτή είναι η αρχή για αυτόν. Το κορμί που διαθέτει και το ταλέντο του θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν στο προσεχές διάστημα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το ΝΒΑ. Γεννηθείς το 2003 και όντας ήδη 2,08μ ο Βούκσεβιτς, έχει όλα τα στοιχεία για να πραγματοποιήσει το μεγάλο άλμα.

Και έτσι όπως κινείται η πλευρά του, προς αυτόν τον δρόμο προχωράει. Ο 17χρονος λοιπόν από εδώ και πέρα θα εκπροσωπείται από την εταιρεία Wasserman. Ένα γραφείο που έχει και τα δικαιώματα του Αλεξέι Ποκουσέφσκι, έχει αρκετούς παίκτες στο ΝΒΑ και γενικότερα επικεντρώνεται σε αθλητές που προέρχονται από την Σερβία.

Κίνηση ξεκάθαρη που αποσκοπεί σε λίγα χρόνια να δούμε τον Τρίσταν στην λίστα του ντραφτ του ΝΒΑ, καθώς προορίζεται για το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Η ανακοίνωση του από την Wasserman

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ