
Όπως ανακοίνωσαν οι Πράσινοι, λόγω ταξιδιωτικών πρωτοκόλλων δεν μπορούν να παραβρεθούν στη Μόσχα για τα τουρνουά στη μνήμη του Αλεξάντερ Γκομέλσκι.
Ο κορωνοϊός έχει δυσκολέψει με το παραπάνω την προσπάθεια των ομάδων να ταξιδέψουν σε άλλες χώρες και αυτή θα είναι και η αιτία ο Παναθηναϊκός να μην μπορεί να παραβρεθεί στο «Gomelsky Cup» που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΤΣΣΚΑ.
Οπως ενημέρωσαν οι Πράσινοι, λόγω ταξιδιωτικών πρωτοκόλλων δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν το προγραμματισμένο τους ταξίδι στη Μόσχα, τονίζοντας ότι είναι αδύνατον να μεταβούν στην Ρώσικη πρωτεύουσα.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως η ομάδα μας δεν θα συμμετάσχει στο Gomelsky Cup.
Δυστυχώς, η κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού και τα ταξιδιωτικά πρωτόκολλα κατέστησαν αδύνατη τη μετάβασή μας στη Μόσχα για το τουρνουά στη μνήμη του σπουδαίου Αλεξάντερ Γκομέλσκι, στο οποίο η CSKA Moscow μας έκανε την τιμή να μας προσκαλέσει για μία ακόμη φορά.

Το βίντεο του Ολυμπιακού για Μπαρτζώκα: «Οι νικητές δεν σταματούν ποτέ να πιστεύουν» (vid)
Ευχή όλων μας είναι οι συνθήκες να μας επιτρέψουν την επόμενη σεζόν να αγωνιστούμε σε αυτόν τον επιτυχημένο θεσμό


















