Μακάμπι : Ενισχύθηκε με Ντράγκαν Μπέντερ (vids)

Μακάμπι : Ενισχύθηκε με Ντράγκαν Μπέντερ (vids)

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Μακάμπι Τελ Αβίβ απόκτησε τον πρώην παίκτη του NBA, Ντράγκαν Μπέντερ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου έκανε δικό της με κάθε επισημότητα τον 22χρονο φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει περάσει αρκετό διάστημα στο ΝΒΑ.

Ο Ντράγκαν Μπέντερ το 2016 φόρεσε την φανέλα των Σανς για τρία χρόνια,, οι οποίοι τον επέλεξαν στο Νο4 του draft. Επόμενος σταθμός της καριέρας του και για μία σεζόν, βρέθηκε στους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο και την θυγατρική τους, Ουϊσκόνσιν Χερντ. Τελευταίος σταθμός ήταν οι Ουόριορς, στους οποίους υπέγραψε δεύτερο 10ήμερο συμβόλαιο στις 5 Μαρτίου.

Η συμφωνία του Μπέντερ με την Μακάμπι  είναι για τρεις μήνες, με οψιόν ανανέωσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έρχεται ο Μπέντερ στην οικογένεια της Μακάμπι. Όλοι τον ξέρουν από τις προηγούμενες σεζόν του στην ομάδα (2014-16). Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι είναι καλά προετοιμασμένος, επειδή έρχεται από το ΝΒΑ κι είναι ικανός να βοηθήσει την ομάδα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, για να μας βοηθήσει».

Ο παίκτης με τη σειρά του δήλωσε:

«Γυρνάω στο δεύτερο σπίτι μου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα που αγαπάω και να χρησιμοποιήσω την εμπειρία που έχω αποκομίσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αφού μίλησα με τον κόουτς, αποφάσισα πως θέλω να έρθω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ