Μίκι : «Το σημείο-κλειδί κόντρα στον Παναθηναϊκό θα είναι τα ριμπάουντ»

Μίκι : «Το σημείο-κλειδί κόντρα στον Παναθηναϊκό θα είναι τα ριμπάουντ»

Τα ριμπάουντ θα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας που θα διαμορφώσει το αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό, τόνισε ο σέντερ της Χίμκι, Τζόρνταν Μίκι.

Για να έρθει η νίκη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (02/10, 20:00) θα πρέπει η Χίμκι να πάρει τα ριμπάουντ σύμφωνα με τον Τζόρνταν Μίκι.

Ο σέντερ της ρωσικής ομάδας μίλησε ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης για την πρεμιέρα στην Ευρωλίγκας και τονίζοντας επίσης πως δεν θα πρέπει οι παίκτες της Χίμκι να αφήσουν τους Πράσινους να νιώσουν «άνετα» στο παρκέ.

Αναλυτικά, υπογράμμισε:

«Είναι μία παραδοσιακά καλή ομάδα. Πάντα είχαν καλή ομάδα. Θα είναι μία πρόκληση. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Το σημείο κλειδί θα είναι σίγουρα το ριμπάουντ. Νομίζω ότι είναι λίγο πιο ψηλοί από εμάς, γι’ αυτό θα πρέπει να παίρνουμε τα ριμπάουντ και να τους περιορίζουμε στο ένα σουτ μόνο. Δεν θα πρέπει να τους επιτρέψουμε να νιώσουν άνετα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Είναι το πρώτο παιχνίδι για την Ευρωλίγκα φέτος και όλοι θα είναι στα όριά τους. Έχουμε να παίξουμε 5-6 μήνες στην Ευρωλίγκα, γι’ αυτό όλοι θα είναι ενθουσιασμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ