Χίμκι : Θετικοί στον κορωνοϊό τρεις παίκτες της μετά από τον αγώνα με Παναθηναϊκό

Χίμκι : Θετικοί στον κορωνοϊό τρεις παίκτες της μετά από τον αγώνα με Παναθηναϊκό

Η Χίμκι ανακοίνωσε πως τρεις παίκτες της διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό μετά από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η Χίμκι μπήκε με το… αριστερό στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη φετινή Euroleague καθώς γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 78-76 από τον Παναθηναϊκό στην 1η αγωνιστική.

Μετά από αυτό το παιχνίδι, άλλο ένα γεγονός ήρθε για να δημιουργήσει αναστάτωση στους Ρώσους καθώς τρεις από τους παίκτες της ομάδας διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε ότι οι Γιάνις Τίμα, Εβγκένι Βορόνοφ και Τζόρνταν Μίκι βρέθηκαν θετικοί στον covid-19 όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των τεστ στα οποία υποβλήθηκαν όλα τα μέλη μετά από το παιχνίδι με τους «πράσινους».

Όπως είναι λογικό οι τρεις παίκτες τέθηκαν σε υποχρεωτική καραντίνα σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανόνες ένω εντός των προσεχών ημερών όλα τα μέλη πρόκειται να υποβληθούν σε νέα τεστ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό συναγερμός επικρατεί πλέον και στον Παναθηναϊκό, μιας και οι τρεις παίκτες έπαιξαν κανονικά το βράδυ της Παρασκευής και ήρθαν σε επαφή με παίκτες των πράσινων. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να υποβληθεί άμεσα σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ