Αναντολού Εφές – Φενέρμπαχτσε 71-80

Αναντολού Εφές – Φενέρμπαχτσε 71-80

Η Φενέρμπαχτσε είναι η νικήτρια του ντέρμπι της Πόλης. Το σύνολο του Ιγκόρ Κοκόσκοφ δείχνει αναγεννημένο και με ηγέτη τον Νάντο Ντε Κολό που σημείωσε 20 πόντους πήρε τη νίκη με 80-71 εκτός έδρας. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Μπορεί πλέον να μην έχει στην σύνθεση της τον Κώστα Σλούκα ή παίκτες όπως είναι ο Ντέρικ Ουίλιαμς και ο Νίκολα Κάλινιτς, αλλά η νέα Φενέρ του Ιγκόρ Κοκόσκοφ δείχνει πως δεν θα… πέσει τόσο εύκολα. Το ντέρμπι της Πόλης είναι «δικό της», φεύγοντας με το «ροζ φύλλο» από την έδρα της Εφές με 80-71. Αντίθετα, εκείνη που δείχνει σε καθοδική πορεία είναι η Εφές που απόντος του Λάρκιν έχει 2/2 συνεχόμενες ήττες στην διοργάνωση.

Ο Νάντο Ντε Κολό έχει γίνει ηγετική φυσιογνωμία στο παρκέ για τη Φενέρμπαχτσε. Ο Γάλλος με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα ήταν ο MVP των νικητών. Μαζί του και ο Λορένζο Μπράουν που ολοκλήρωσε το ματς με 17 πόντους και 3 τελικές πάσες.

Η Εφές ήταν πολύ άστοχη στο δεύτερο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να το εκμεταλλευτούν και στα μέσα της δεύτερης περιόδου να περάσουν μπροστά με 25-23. Στο φινάλε του ημιχρόνου το σύνολο του Εργκίν Αταμάν είχε 4/16 τρίποντα, ενώ ο Μίσιτς έδειχνε πως δεν ήταν σε καλή μέρα (2/9 σουτ στο 20′).

Ο Σέρβος γκαρντ, απόντος του Λάρκιν δεν μπόρεσε να «σηκώσει» το βάρος στην αναμέτρησης και με δύο συνεχόμενα λάθη έδειξε πως έπρεπε ο Τούρκος προπονητής της Εφές να βγάλει άλλον άσο από το «μανίκι» του. Αυτός ήταν ο Τζέιμς Άντερσον που έφερε τους γηπεδούχους μία… ανάσα από την Φενέρ πέντε λεπτά πριν το τέλος. Εκείνη τη στιγμή όμως Μπράουν και Βέσελι έδειξαν τον «δρόμο» για τη νίκη, ενώ ο Ντε Κολό ολοκλήρωσε τον θριάμβο της Φενέρ με το τελικό αποτέλεσμα να είναι στον ηλεκτρονικό πίνακα του γηπέδου 71-80.

Τα δεκάλεπτα: 23-16, 35-42, 54-61, 71-80.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ