Γκιστ : «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με εκτίμησαν για το πάθος μου»

Γκιστ : «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με εκτίμησαν για το πάθος μου»

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για τα χρόνια που πέρασε στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως οι οπαδοί του τριφυλλιού τον αποδέχτηκαν και τον εκτίμησαν για το πάθος του.

Ο Τζέιμς Γκιστ φιλοξενήθηκε σε podcast και αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό με τα καλύτερα λόγια.

Ακόμα ο Αμερικανός μίλησε για τους λόγους που τον αποδέχτηκαν οι οπαδοί του τριφυλλιού, ενώ αποκάλυψε το πως τον αποκάλεσε ο Κάιλ Χαίνς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήρθα με ανταλλαγή, σε μία ομάδα που ήταν έτοιμη. Προσπάθησα να προσαρμοστώ. Ήταν ήδη εκεί ο Στεφάν (Λάσμε), είχαν τον Διαμαντίδη, που ήταν ο… Θεός για τον σύλλογο. Στην αρχή νόμιζα πως θα είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης, αλλά η κατάσταση άλλαξε. Οι φίλαθλοι εκτίμησαν το πάθος μου στο παρκέ και το γεγονός πως πάλευα για κάθε φάση. Με αποδέχτηκαν σα να είμαι… δικός τους και αυτό με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα».

Για την ζωή στην Ελλάδα και την Αθήνα, ο Γκιστ σχολίασε: «Όλα στην Αθήνα είναι υπέροχα. Η πόλη, οι παραλίες, η κουλτούρα, ο καιρός.. Ποτέ δεν κάνει κρύο! Είναι φανταστικά στην Αθήνα, πέρασα εξαιρετικά. Η Ελλάδα ήταν το σπίτι μου για εφτά χρόνια, κέρδισα τρόπαια, πέρασα πολύ όμορφα».

Στο ίδιο podcast ήταν και Κάιλ Χάινς, που αποθέωσε τον Γκιστ, λέγοντας: «Είναι θρύλος στην Ελλάδα , 25.000 χιλιάδες άνθρωποι φώναζαν το όνομά του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ